Profile cover photo
Profile photo
Mafisí
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Új akciónk keretében minden használt Salomon sílécre és sícipőre 10% kedvezményt adunk! Az akció igénybevételéhez nyomtasd ki, vagy fényképezd le ezt a kupont, és mutasd be a vásárlásnál.
Ne maradj le, csak január 17-ig él a kedvezmény!

Post has attachment
Nyereményjáték!!!
Vásárolj vagy kölcsönözz üzletünkben, és legyen tiéd értékes nyereményeink egyike! A részvételhez ne felejtsd el adataidat megadni az üzletben!
A játék részleteiért kattints: http://mafisi.eu/hirek/nyeremenyjatek-2

Post has attachment
Legyen szó kölcsönzésről, vagy használt felszerelés vásárlásáról, üzletünkben a síeléshez, snowboardozáshoz is megtalálhatjátok a megfelelő felszerelést!
http://mafisi.eu/sikolcsonzo

Post has attachment
Üzletünkben kiváló minőségű használt sílécekkel, sícipőkkel várunk, hatalmas kínálatunkból Te is megtalálod a tudásodnak és igényeidnek megfelelő sífelszerelést!

Post has attachment
Nézz körül új sícipőink között! Akciós árakkal várunk a készlet erejéig, már 30.000 Ft-tól! http://mafisi.eu/akcios-uj-sicipok
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-02-25
15 Photos - View album

Post has attachment
Síelj itthon! A hétvégén tökéletes síidő, gyönyörű napsütés és a szezon legjobb hava várható a hazai sípályákon! A Mátraszentistváni Síparkban pénteken és szombaton 21:00-ig esti síeléssel várnak, Eplényben ma 22:00-ig tartanak nyitva, 40% kedvezménnyel az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.
Mi minden nap nyitva vagyunk, kölcsönözz sífelszerelést akár non-stop, és jó csúszást! :)
Photo

Post has attachment
Kezdők és haladók is megtalálják az ideális sílécet kínálatunkban, tartozzanak bármelyik korosztályhoz is. 
Nálunk óriási választékban, kedvező árakon válogathatsz, nézz körül üzletünkben!

Post has attachment
Legyen szó tapasztalt síelőkről, gyerekekről, vagy a snowboard szerelmeseiről, síkölcsönzőnk elérhető árakkal és színvonalas felszerelésekkel várja a kezdőket és a haladókat egyaránt!

Post has attachment
Igényes, 1-2 szezonos használt sícipők elérhető áron! Várunk üzletünkben, ahol segítünk megtalálni a számodra megfelelő cipőt!

Post has attachment
Van már programod hétvégére? Érdemes kihasználni a nagyszerű, friss hóval borított hazai sípályákat! A Mátraszentistváni Síparkban hétvégén rendezik meg a Hófesztivált.
Indulás előtt nézz be hozzánk, akár a síelés kora reggelén is tudsz nálunk felszerelést kölcsönözni! 
http://mafisi.eu/sikolcsonzo
Wait while more posts are being loaded