Profile cover photo
Profile photo
Irda Garmin
132 followers
132 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Commision pertama dari affiliate Involve Asia.
 Assalammualaikummmm mmmmmmmmm.:.... ................. Panjangnya salam,Allah lamanya tak sempat menaip.Kadang-kadang sempat menaip mood pula kelaut bila nak mula menaip.Apa khabar semua?Baikkah?sehat kah?atau murung kah?..kalau murung cepat-cepat cari moti...
Add a comment...

Post has attachment
Berjinak-jinak dengan dunia pelaburan.
 Skim cepat kaya,skim MLM,modus operandi yang sudah lama kita dengar.Dari zaman kita kecil sampailah kita besar,ada sahaja kita dengar kes penipuan macam ini.Tapi yang peliknya ia menjadi satu fenomena,yang biasa,bagaikan yang tumbuh,hilang berganti. Buka s...
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa suka bawa budak-budak jalan di M3 MALL?
 Assalammualaikum, Rasa nak bawa anak-anak ke mall dengan cost budjet,M3 MALL memang lah tempat pilihan irda. Sebab-sebabnya:Mall ni beberapa minit je dari rumah,mall ni parking free,mall ni tak banyak sangat kedai branded,so bolehlah elakkan adik-adik meng...
Add a comment...

Post has attachment
Monolog jiwa:Dua ribu lapan belas (2018)
 1 Jan 2018, Google image Hari ini,lembar baru dalam diari kubuka, Ku tulis satu-satu.Kucoba untuk tidak menoleh kebelakang. Setiap senyum dan tangis menjadi benang-benang. Halus  menjadi jaringan kudus yang menyelam dalam jiwa. Kucoba lagi padam setiap mem...
Add a comment...

Post has attachment
Persoalan dan Jawapan mengenai ASB LOAN
  Assalammualaikum,  Sabtu,30 December 2017 Wah berdesup wassap  masuk apabila dividend 2017 sudah diumumkan . Betul ke ni kak ? agak-agak saya dapat berapa ni ? macam mana nak kira ni ? saya tak faham. ..ok sini details macam mana hendak kira dividend ya: ...
Add a comment...

Post has attachment
Air Asia dan Kidzania Kuala Lumpur meraikan hari kanak-kanak sedunia.
18 November 2017 ,Air asia dan Kidzania telah meraikan hari kanak-kanak .Jadi m.Hari tu berpeluang mencuri masa untuk pergi ke Kidzania membawa alya dan sepupunya untuk meraikan hari kanak-kanak bersama AirAsia dan Kidzania.   Masa event tu,banyak program m...
Add a comment...

Post has attachment
Supir Padang Bukit Tinggi for November 2017
NOVEMBER 2017 CLOSE DEAL *****************************************   Alhamdulilah, Niche:TRAVEL TO PADANG BUKIT TINGGI Marketing:Irdagarmin.blogspot Segala puji bagi ALLAH yang memberi rezeki orang disana dan orang
disini,diantara jalan-jalan rezeki yang...
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW Paddington Movie 2017
 Jika anda menonton siri Paddington sebelum ini,pasti akan teruja untuk menonton siri terbaru Paddington 2017.Alya dah tunggu lama sambungan movie ini keluar di panggung wayang,sebabnya dia suka sangat watak beruang comel dalam movie ni. Paddington adalah n...
Add a comment...

Post has attachment
Kenapa beli IPHONE secara installment walaupun ada cash?
  Assalammualaikum readers, Salam hujung minggu.Jika ada diantara pembaca yang jadi sahabat irda di Fb atau di instagram,mesti tahu kan irda dah ada handphone ke dua selepas samsung ,irda ada iphone.Amboii,,,beli iphone pun nak habaq satu dunia ka irda?Alaa...
Add a comment...

Post has attachment
Senarai Peserta dan Pemenang Giveaway Pertama dari Blog IrdaGarmin
 Assalammualaikum,.. Alhamdulilah giveaway yang berjalan selama sebulan berakhir semalam.Terima kasih uols yang join..Hari ini irda nak curi masa sekejap untuk update senarai peserta dan pemenang. 10.30pm now,baru siap makan nasi lemak paru..huhu malam-mala...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded