Profile cover photo
Profile photo
Nurul Faizzah
658 followers -
nurulfaizzahrahimi.blogspot.com
nurulfaizzahrahimi.blogspot.com

658 followers
About
Posts

Post has attachment
Company Dinner 2017
Assalamualaikum....sekarang dah bulan march tapi terkedek2 nak buat entri cerita bulan jan..mati la nokkk.busy bebenor... Tahun ni annual dinner kat tempat yang sama macam tahun lepas... Lucky draw. . Tapi sayang tahun ni tak semua orang dapat.sobsob QA/QC ...
Company Dinner 2017
Company Dinner 2017
nurulfaizzahrahimi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
My Current Activity
Hi.. Assalamualaikum...Selamat tahun baru 2017... Rasa tak terlambat lagi ucap selamat tahun baru kan...hihihi Dari tahun lepas lagi nama zumba selalu orang sebut sebutkan... so aku pon cuba lah join... Masa mula2 join tu macam malu2 kucing pon ada gak....t...
My Current Activity
My Current Activity
nurulfaizzahrahimi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Hiking Bukit Tabur
Assalamualaikum..... Fuhhhh dah bersarang rupanya blog aku nih.....huarghhhh Hari Merdeka lepas apa aktiviti korang??? Apa???? Duduk rumah aja..hurm tak merdekalah korang ni... Asalnya aku nak tengok perarakan kat dataran merdeka tapi sebab tengok cuaca tak...
Hiking Bukit Tabur
Hiking Bukit Tabur
nurulfaizzahrahimi.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Precious
RM 29.90 WM

Lotion Putih Ajaib
RM 35.90 WM

Pos tambah RM 7
Whatsapp
0145273671..
Photo
Photo
14/09/2016
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Hong Kong Trip
Assalamualaikum...kejap ja dah nak habis tahun...bila bulan 12 ja officemates aku semua excited sebab ada company trip..so trip 2015 kita pi Hong Kong, Shenzen dan Macau... ni first time aku join company trip....so perasaan excited tu terlebih sikit..hahaah...
Add a comment...

Post has attachment
Jom Bershellout
Assalamualaikum.... Semalam tetiba plan nak makan sedap2..ya la sebab hari2 aku masak sendiri bawak bekal masa kerja...gigih x aku ??? Hahahaha..kalo bwak bekal memang jimat gila..so tetiba teringin nak makan seafood...ada plak geng sekepala....so berhuhahu...
Jom Bershellout
Jom Bershellout
nurulfaizzahrahimi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
al kisah buku merah
Assalamualaikum.... Nak cita yang cerita dah basi..hahaha guana tu.nampak sangat aku ni seorang yang super busy.... Hujung tahun ni aku ada company trip...bila hr minta passport terus gelabah xigat dunia...alamak passport dah expired..huarghhhh Terpaksa la ...
al kisah buku merah
al kisah buku merah
nurulfaizzahrahimi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom join
July is my special month
July is my special month
nurulfaizzahrahimi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
July is my special month
Sekarang dah bulan julai kan...Ku rasa cepat ja masa berlalu..rs macam baru ja masuk tahun baru 2015...tup2 dah bulan julai kan....dah lebih setengah tahun......  Bulan julai is my birthday month...so aku rasa macam nak buat competition....so sapa2 yang suk...
July is my special month
July is my special month
nurulfaizzahrahimi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tudung bawal airbrush
Assalamualaikum....aku ni sebenarnya banyak benda nak share tapi tahap kemalasan nak ambik gambaq tu melampau2....tambah pulak phone cepat ja hang....tu yang buat malas lagi tu.... Aku ada follow citaida, gadis melayu.....dia kan ada jual tudung bawal airbr...
Tudung bawal airbrush
Tudung bawal airbrush
nurulfaizzahrahimi.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded