Profile cover photo
Profile photo
Sootersman Sooters
54 followers
54 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Nálatok is közös családi vagy baráti program a fényképnézegetés?

Nálunk az! Egy finom ebéd vagy vacsora után gyakran elővesszük a fotóalbumokat, leülünk, beszélgetünk és felidézzük az emlékeket. Sokat nevetünk és bizony egyszer-egyszer meg is hatódunk. Szerintünk a fényképnézegetés olyan, mint a könyvolvasás: manapság vannak tabletjeink, okostelefonjaink, laptopjaink, de az olvasás valódi élvezetét akkor élhetjük át igazán, ha egy könyvet fogunk a kezünkben. A képeinket is nézegethetjük ezeken az eszközökön, de a valódi hangulatot az adja meg, ha körbeüljük az ebédlőasztalt, vagy leülünk a nappaliban és halk zene mellett, beszélgetve felidézzük az albumokban és fotókönyvekben megörökített emlékeket.

Mi ezekben a meghitt családi és baráti pillanatokban hiszünk! 

Ezért szeretnénk lehetőséget biztosítani a számotokra, hogy előhívhassátok a legszebb emlékeiteket, kiválaszthassátok a számotokra legjobb albumot, vagy összeállíthassátok a saját fotókönyveteket!

Fotókidolgozás: http://www.sooters.hu/digitalis-fotokidolgozas Fotóalbumok: http://www.sootersfoto.hu/vmchk/fotoalbumok Fotókönyvek: http://fotokonyv.sooters.hu/
Add a comment...

Post has attachment
Sootersman
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded