Profile

Cover photo
Sootersman Sooters
Worked at Sooters.hu
54 followers|33,082 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Sootersman Sooters

Shared publicly  - 
 
  
ZT Maju - in this pattern were collected all the best extensions and features studio ZooTemplate, they allow you to create professional, very business-class quality site of your company. It contains: support for tabs, soc. buttons, slide shows, convenient conclusion news, AJAX accordion, MEGA Menu and more.
1
Add a comment...

Sootersman Sooters

Shared publicly  - 
 
Nálatok is közös családi vagy baráti program a fényképnézegetés?

Nálunk az! Egy finom ebéd vagy vacsora után gyakran elővesszük a fotóalbumokat, leülünk, beszélgetünk és felidézzük az emlékeket. Sokat nevetünk és bizony egyszer-egyszer meg is hatódunk. Szerintünk a fényképnézegetés olyan, mint a könyvolvasás: manapság vannak tabletjeink, okostelefonjaink, laptopjaink, de az olvasás valódi élvezetét akkor élhetjük át igazán, ha egy könyvet fogunk a kezünkben. A képeinket is nézegethetjük ezeken az eszközökön, de a valódi hangulatot az adja meg, ha körbeüljük az ebédlőasztalt, vagy leülünk a nappaliban és halk zene mellett, beszélgetve felidézzük az albumokban és fotókönyvekben megörökített emlékeket.

Mi ezekben a meghitt családi és baráti pillanatokban hiszünk! 

Ezért szeretnénk lehetőséget biztosítani a számotokra, hogy előhívhassátok a legszebb emlékeiteket, kiválaszthassátok a számotokra legjobb albumot, vagy összeállíthassátok a saját fotókönyveteket!

Fotókidolgozás: http://www.sooters.hu/digitalis-fotokidolgozas Fotóalbumok: http://www.sootersfoto.hu/vmchk/fotoalbumok Fotókönyvek: http://fotokonyv.sooters.hu/
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sootersman Sooters

Shared publicly  - 
 
JM Eco Cosmetics Store - popular Joomla template to see web developers Joomla-Monster. This joomla template designed for sites running on the popular CMS Joomla 2.5x.
1
Add a comment...

Sooters sooters changed his profile photo.

Shared publicly  - 
 
Sootersman
1
Add a comment...
Story
Introduction
Szolgáltatásainkkal, segítünk abban, hogy a vásárlóink boldogságot csempészenek szeretteik életébe!
Bragging rights
Online megrendelések átvétel! 230 sooters Pick Pack Pont várja Önt az ország területén 85 városban. Ügyfélpontjaink forgalmas helyeken, közlekedési csomópontoknál és bevásárlóközpontokban találhatóak a Relay és Inmedio hírlapüzletekben.
Basic Information
Gender
Male
Work
Occupation
Prémium fényképelõhívás, fényképes ajándéktárgyak, fotókönyv és online fotókidolgozás szemályes átvételel az ország 85 városában, 230 Pick Pack ponttal. Hivassa elõ velünk fényképeit, akár hétvégén is!
Employment
  • Sooters.hu
Links