Profile cover photo
Profile photo
gombak okcs
55 followers -
Pakar Repair Laptop No.1 Gombak
Pakar Repair Laptop No.1 Gombak

55 followers
About
gombak's posts

Post has attachment
(SOLVED ) Compaq Presario CQ40 Replacement Chipset & Upgrade SSD
Kami rasa anda sedia maklum model ini adalah model yang baru dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya model ini sangat popular ketika dahulu. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model ini. Model ini sentiasa masuk ...

Post has attachment
(SOLVED ) Acer Aspire 4738G Replacement Chipset
Kami rasa anda sedia maklum model ini adalah model yang baru dan jikalau terjumpa lagi pada masa sekarang maknanya model ini sangat popular ketika dahulu. Jadi kami sangat mengenali masalah yang sangat kerap berlaku pada model ini. Model ini sentiasa masuk ...

Post has attachment

Post has attachment
REPLACEMENT WIFI CARD MACBOOK PRO
(wifi card)  Baiklah, kali ini kami akan berkongsi dengan anda mengenai salah satu  #JobOfTheDay  kami mengenai menukar wifi card pada Macbook Pro.   APAKAH SITUASI YANG DI ALAMI? Sebelum ini, Encik Saufi Yusuff mengalami masalah tidak boleh melayari intern...

Post has attachment
KENAPA LAPTOP SAYA SENANG PANAS?
     Panas merupakan salah satu musuh terbesar bagi laptop.  Panas yang berlebihan dari sebuah komputer riba boleh menggangu prestasi dari komputer riba itu sendiri, dah tentunya juga boleh menganggu prestasi dari penggunannya.  Berbanding dengan sebuah PC,...

Post has attachment
iPhone 5 Screen Replacement
Klik di sini untuk langkah ->   REPLACEMENT SCREEN IPHONE 5S --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Macam mana kita nak detect yang screen kita problem?  1. Tak boleh touch  2....

Post has attachment

Post has attachment
IPHONE ORIGINAL VS REFURBISHED
(sumber : google) Hi! Ni sis nak share la sikit kan. Zaman la ni ramai bebenor yang dok nak pakai iphone kan? Tapi ramai yang tak beli Iphone Original malah beli yang Refurbished.  Refurbished  itu macam mana pula ye? Apa kebende lak tu? Ha tu yang sis nak ...

Post has attachment
WEH IPHONE AKU CEPAT HABIS BATERI
Hi, hakak kembali lagi dan masih dalam topik IPHONE. Kenapa nak ngupas-ngupas pasal iPhone eh? Takda modal ek? Uish buat apa la nak borak takda modal, Ni hakak nak share supaya kita ada 'knowledge' tentang barang yang kita guna baru la tak kena tipu dengan ...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded