Profile cover photo
Profile photo
Gabrijela Šalković
58 followers -
Sjeti se sve ljepote koja je oko tebe i budi sretan
Sjeti se sve ljepote koja je oko tebe i budi sretan

58 followers
About
Gabrijela's posts

Post has attachment
wo-hoo!

Osvrtanje nije vraćanje, to je žaljenje. I neodlučnost: sve te veže, sve te zaustavlja, pređeni put, korak koji nije više lak, strah od novih počinjanja samo za prvo nema straha jer nema iskustava, i onda se čuva ono do čega ti nije stalo, što je tvoje koliko i ma čije, tvoje po nevolji i po neimanju ničega a ne po voljenju, a to je najcrnja varka, jer i ovako ništa nemaš, pust život je gori nego ništa, a ljudi se opet drže te pustoši, ne vjerujući da ima išta drugo. Ništa ne bi izgubili kad bi pustili ono što imaju, a boje se da ne bi ni dobili, zato ćute i čekaju.

M.Selimovic

Svaki susret završi rastankom...

“Sjeti se sve ljepote koja je oko tebe i budi sretan“ - Anna Frank

Prepreka je put!

Post has shared content

Post has attachment
nikad joj kraja hhaha

Najveća mudrost u životu je da čovjek pronađe pravu ludost...

Često se pitamo jesmo li na svom životnom putu ili smo ga promašili. Nema promašena životnog puta jer svi putovi vode ka ljubavi. Kakav će biti i koliko će trajati put traženja ljubavi naš je osobni izbor. Nemojmo se više pitati i prihvatimo sve što nam taj put nosi.

Lako je voljeti ono što nam je slično i dopadljivo. Prava je umetnost dati drugom slobodu da bude ono što jeste i pružiti mu neograničenu količinu ljubavi, bez ikakvih očekivanja. Davanjem slobode - oslobađate sebe.
Wait while more posts are being loaded