Profile cover photo
Profile photo
Farhan Nasir
10 followers -
FARHAN WAS ON GOOGLE+ JUST NOW
FARHAN WAS ON GOOGLE+ JUST NOW

10 followers
About
Farhan's posts

Post has attachment
No Title
Nak buh cerita apa ar...

Post has attachment
HARI KELUARGA 2013 BAGI WARGA HEADQUARTERS ENVIRONMENT IDAMAN SDN. BHD.


Post has attachment
**
Danok, Thailand ? Isteri aku
tiba-tiba bercadang sedemikian untuk hujung minggu ni. Aku terdiam seketika.
Sebenarnya aku tak pernah sampai atau pergi ke Danok walaupun Danok hanya
berjiran sangat-sangat dengan Bukit Kayu Hitam. Malu betul sebagai penduduk d...

Post has attachment
Majlis Ibadah Korban Aidiladha 2013
Tidak banyak yang aku dapat kisahkan. Aidiladha tahun ini aku tidak buat korban apa-apa (tahun lepas buat aqiqah anak), cuma mak mertua buat ibadah korban untuk tahun ini setompok. Aku macam biasa berkesempatan untuk merakamkan peristiwa ibadah korban terse...

Post has attachment
Projek Yang Gagal - AOSHIMA 1/24 Skyline GTR MCR
Gagal, hampeh dan rugi. Itulah
kesimpulan yang tepat sekali. Mudah sungguh aku terpengaruh dengan orang lain.
Oleh kerana dah terpengaruh, maka aku pun beli Plastic Model Kits (PLAMO)
Aoshima – Skyline GTR MCR. Sebelum beli sebenarnya aku dah search kat int...

Post has attachment
Menyepi dan membisu
Agak sudah lama aku tak ‘suapkan’
apa2 di blog aku ni. Kali terkahir post aku adalah bertarikh 26 Jun 2012
bertemu dengan 26 September 20...
Wait while more posts are being loaded