Profile cover photo
Profile photo
Associació Coaching C7
48 followers
48 followers
About
Posts

Alguna cosa s'està coent a Coaching C7...😱 😉
... Mentre us pregunteu què és el que pot estar passant, necessitem de la vostra inestimable ajuda responent-nos a una simple pregunta:
Quins creus que serien els àmbits bàsics de la teva vida? (ordenant-los per ordre de preferència)
_____________________________________________________________

Algo se está cociendo en Coaching C7...😱😉
... Mientras os preguntáis qué es lo que puede estar pasando, necesitamos de vuestra inestimable ayuda respondiéndonos a una simple pregunta:
¿Cuáles crees que serían los ámbitos básicos de tu vida? (ordenándolos por orden de preferencia)
Add a comment...

Post has attachment
T’has preguntat per què no aconsegueixes fer el què de veritat vols fer? Ets vertaderament el/la protagonista de la teva vida? Et recomanem el curs "Sigues el protagonista de la teva vida" que comença aquest dijous 8 de març al Centre Cívic Selves i Carner de Manresa, en el qual s'utilitzaran mètodes de millora continua i de gestió emocional.
FORMADOR: Albert Garcia Morell, Màster en Coaching Personal, coach personal i formador
DATES: Dijous, del 8 de març al 19 d’abril, de 19.30 a 21 h
LLOC: Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16)
PREU: 45 €. Transferència bancària al compte ES24 0081 0049 5900 0170 1179 (Banc Sabadell).
ORGANITZA: Coaching C7
INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS: Ajuntament de Manresa o a coachingc7@gmail.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Dijous comença el curs "Sigues el protagonista de la teva vida" que imparteix el nostre soci coach +Albert Garcia al Centre Cívic Selves i Carner de Manresa. Per més informació i inscripcions al mateix centre o a coachingc7@gmail.com
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
Avui ens fem ressò de la notícia que explica les propostes de les Aules de Cultura per aquest 2018 on hi apareixen activitats que fan dos dels nostres socis: el curs "Posa't en Marxa i Aconsegueix els teus Objectius!" que comença dimecres a càrrec de +Jordi Simon i el curs “Sigues el protagonista de la teva vida” que comença el mes vinent a càrrec d'+Albert Garcia.
Add a comment...

Post has attachment
Us deixem un article del nostre soci coach +Jordi Simon que parla de les habilitats del nou líder coach per al segle XXI.
Add a comment...

Post has attachment
Recordeu que aquest dijous comença el curs Les Claus de la Motivació que porta a terme el nostre soci Albert Garcia Morell al centre Cívic Selves i Carner. Si vols aconseguir eines per gaudir de la vida que vols viure i tenir una bona motivació no dubtis a apuntar-te. Més info a coachingc7@gmail.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Bon any a tothom! I per anar calentant motors, aquí us deixem el primer curs de l'any que farà el nostre soci coach Albert Garcia que s'anomena Les Claus de la Motivació dins les Aules de Cultura de l'Ajuntament de Manresa. Més info a coachingc7@gmail.com i inscripcions al Ajuntament de Manresa i al Centre Civic Selves i Carner. https://www.facebook.com/events/330536930760854/
Add a comment...

Post has attachment
Bon Nadal i feliç Any Nou! / Feliz Navidad y próspero Año Nuevo!
“Que mai no us falti un somni pel qual lluitar, un projecte per realitzar, una cosa per aprendre, un lloc on anar i algú per estimar”.
"Que nunca os falte un sueño por el que luchar, un proyecto que realizar, algo que aprender, un lugar donde ir y alguien para amar"
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Article de la nostra sòcia M. del Carmen Pérez parlant de comunicació i assertivitat. http://coachingc7.com/asertividad-y-comunicacion/
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded