Profile cover photo
Profile photo
Klinika Dentare Advanced Dental Center
4 followers
4 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Inagurimi i klinikes dentare Advanced Dental Center ne spitalin Hygeia
Add a comment...

Post has attachment
Digital Smile Design - Qëllimi kryesor është të përmirësojë proçesin e transformimit të pacientit i cili bëhet bashkëpunëtor në projektim dhe gjithashtu të integrojë teknologjinë për të krijuar efekte më të parashikushme. Me anë të një programi kompjuterik do ju paraqitet propozimi se si parashikohet të ndryshojë buzëqeshja juaj perpara se të bëni çdo ndërhyrje. Ju mund të vendosni lehtësisht nëse ju pëlqen ose jo ndryshimi i dhëmbëve përpara se të bëni ndërhyrje të pakthyeshme. Lini menjëherë një takim në klinikën tonë për të përfituar nga shërbimet më të fundit që ofrohen. Buzëqeshja perfekte ka vetëm një emër - ADVANCED DENTAL CENTER.
PhotoPhotoPhotoPhoto
2016-04-13
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Mock-Up Diagnostik - Keni dyshime nëse do ju pelqejnë ndryshimet që dentisti ju ka propozuar. Atëherë me anë te Mock-Up-it ju mund të vendosni nëse doni apo jo të beni ndërhyrjen që ju propozon dentisti. Mock-Up është një provë që bëhet direkt në gojën tuaj me materiale provizore në rastet që keni nevojë për të përmirësuar estetikën e disa dhëmbëve, kryesisht në pjesën e përparme të gojës. Ai lejon që ju të shihni rezultatin paraprak me ngjyrën dhe formen e re të dhëmbëve. Ju gjithashtu mund të bëheni pjesë e Mock-Up duke propozuar karakteristikat që do ju pelqente te kishit. Lini menjëherë një takim në klinikën tonë për të përfituar nga shërbimet më të fundit që ofrohen.
Photo
Photo
2016-04-08
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
INVISALIGN - ORTODONTIA DIXHITALE
E thjeshtë e shpejtë dhe dixhitale
Mjaft më me marrje mase që bezdisin pas cdo takimi me ortodontin. Masa është me e thjeshtë dhe më e shpejtë me CEREC - Omnicam të Sirona.
Teknologjia më e fundit na lejon që të krijojmë 
një model dixhital të gojës tuaj në disa minuta.
Menjëherë në të projektohen pajisjet plastike për drejtimin e dhëmbevë fal soft-ware (program) modern CEREC Ortho për tu printuar, më pas në kohë rekord. Lini menjëherë një takim në klinikën tonë për të përfituar nga shërbimet më të fundit që ofrohen.
Photo
Photo
2016-04-05
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Teknologjia me e fundit qe ofrohet ne
Kliniken Dentare Advanced Medical Center per krijimin e dhembeve te porcelanit ne nje seance te vetme.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded