Profile cover photo
Profile photo
Innanie Ariffin
828 followers -
I believe in Rezeki.
I believe in Rezeki.

828 followers
About
Posts

Post has attachment
Re-Post 11.11 bersama SG Shop Malaysia
A ssalamualaikum semua  Penangan 11.11 dengar ceritanya belum berakhir. Nanie sendiri pun, macam separuh gila shopping masa 11.11 hari tu. Fuh!!! Memang power.  Tarikh 11.11 merupakan tarikh untuk Karnival Shopping Terbesar yang akan dijalankan oleh kebanya...
Add a comment...

Post has attachment
Review The Face Shop Face Mask | #7Days7KoreanMaskChallenge
Assalamualaikum semua  Korang tengok tak kebelakangan ni kat IG Story ni, memang Nanie pulun pakai mask! Hahahaha. Penuh IG Story Nanie update mask mana yang menjadi kegilaan Nanie. Di samping Nanie update tu, of course lah ramai juga rupanya kawan-kawan Na...
Add a comment...

Post has attachment
Jayeon Aloe Vera Products Review
Assalamualaikum semua  Diam tak diam, tak lama lagi Nanie menginjak umur 30 tahun. Woi dah tua woi! Hahahah. Tapi biasalah dah nama pun manusia. Mana ada manusia makin lama makin muda kan. Itu normal lah. Cuma, bila kita makin bertambah usia ni...makin bany...
Add a comment...

Post has attachment
The Face Shop Nokyong Collagen Contour LIfe Gold Capsule Cream
Assalamualaikum semua Menjadi seorang wanita, kecantikan sentiasa menjadi prioriti utama. Tak kiralah di usia berapa pun. Pada Nanie, kecantikan bukan sekadar menjaga kesihatan dalaman, personaliti dan penampilan luaran juga perlu dititik beratkan.Terus ter...
Add a comment...

Post has attachment
Neubodi : Tak Tahu Pun Selama Ni Pakai Saiz Bra Yang Salah!
Assalamualaikum semua  Sebagai wanita, penampilan kita amat dititik beratkan. Kita tak boleh pandang mudah. Tak kiralah sama ada dah berkahwin atau masih bujang. Pemakaian, ketrampilan dan peribadi kita perlu berjalan seiring. Selain daripada sedap mata mem...
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW THE FACE SHOP INK LASTING FOUNDATION SLIM FIT
Assalamualaikum semua  Rasanya semua orang memang tahu Nanie penggemar makeup. Bermula sejak bila, Nanie boleh katakan zaman kat universiti kot... dalam tahun kedua kat UM dulu Nanie dah start seriously suka bermekap. Tapi... zaman tu, tengah tak ada duit. ...
Add a comment...

Post has attachment
MAKEUP LOOK THE FACE SHOP x COCA COLA COLLECTION
Assalamualaikum semua!  Jenama minuman Coca Cola dah tak asing lagi untuk kita semua. Even Nanie sendiri, kadang ada masa macam teringin sangat nak minum something yang melegakan dahaga. Time tu mesti teringin bunyi Gulp minuman Coca Cola yang dipaparkan di...
Add a comment...

Post has attachment
Rizq Cafe Hidang Resipi Tradisional Seberang Tambak
Assalamualaikum semua Raya-raya ni, cerita pasal makan lah paling best. Memang sana sini orang buat open house kan? Nanie pun weekend lepas ada open house sampai ke Semenyih sana. Boleh tahan jauh jugak lah dari KL kan, tapi takpe. Seronok jugak jalan ke te...
Add a comment...

Post has attachment
Unicorn Party The Butterfly Project
Assalamualaikum semua  First of all, Nanie mintak maaf sangat-sangat sebab terlalu lama hold cerita Unicorn Birthday Party bersama The Butterfly Project ni. Ya Allah, Nanie memang betul-betul sibuk dengan kekangan kerja dan keluarga. Tapi, sehingga hari ni ...
Add a comment...

Post has attachment
Kitsui Bantu Jaga Kesihatan & Kecantikan Wanita Luaran dan Dalaman.
Assalamualaikum semua  Wanita hari ni berperanan penting dalam urusan seharian. Kadang Nanie tengok ramai kawan Nanie yang berkejar-kejar menguruskan kerja, uruskan anak-anak, dan of course menguruskan rumahtangga termasuk suami juga. Nanie memang salute pa...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded