Profile cover photo
Profile photo
Innanie Ariffin
785 followers -
I believe in Rezeki.
I believe in Rezeki.

785 followers
About
Posts

Post has attachment
Review & Giveaway Dr.Belmeur dari THEFACESHOP
Assalamualaikum semua Pesanan Nanie : Korang kena baca post ni sampai habis tau... Nanie ada nak bagi hadiah!  Pernah tak korang give up dalam mencari skincare? Especially for those yang memang berdepan dengan masalah kulit yang sensitif & kulit kering yang...

Post has attachment
Sedikit Cerita & Gambar Kenangan Aidilfitri 2017
Assalamualaikum semua  Aidilfitri tahun ni Nanie cuti panjang jugak. Lebih dari 10 hari. Tapi bagus jugak cuti panjang sikit sebab sebelum raya - Nanie memang busy gila dengan urusan kerja. Jadi, time raya ni selain dapat rehat, dapat duduk dengan mak ayah ...

Post has attachment
Meet The Inspiring, Vivy Yusof | Fashion Valet Gaya Koleksi Raya 2017
Assalamualaikum semua Sapa lagi belum beli baju raya? Ala tak semestinya baju baru kena beli time raya je kan. Hari lain pun boleh beli. Hehehe. Sebelum puasa hari tu Nanie ada hadiri majlis Fashio Valet Gaya Koleksi Raya 2017 bertempat di Black Box, Publik...

Post has attachment
Serum & Two Way Cake Yang Mudah Untuk Wanita Bekerja
Assalamualaikum semua Bagi orang yang bekerja macam Nanie ni, kadang-kadang we need something yang simple, mudah dan senang diurus. Kata orang untuk kegunaan harian tu memang sangat bagus. Tak perlu yang leceh-leceh. Apatah lagi yang melibatkan makeup kan. ...

Post has attachment
Kes Dihina Abang Kebab di Bazar Ramadhan Jadi Viral
Assalamualaikum semua Kalau korang ada terbaca kat mana-mana page mengenai status Nanie berkaitan dihina abang penjual kebab di bazar Ramadhan... yes memang itulah yang berlaku. Tak sangka pulak Nanie sampai tahap macam tu sekali viral status tu. Nanie menu...

Post has attachment
Althea Korea Raya Giveaway Festival
Assalamualaikum semua  Dah ready persiapan raya korang tahun ni? Kalau baju dah ready, tudung dah ready, kasut dan hand bag pun dah ready.... Nanie harap jangan lah sesekali melupakan makeup & keserian wajah di pagi Syawal. Barulah meriah raya tahun ni. Heh...

Post has attachment
AVA Medispa Ampang : Manjakan Kulit Wajah dengan Rawatan Facial Berkualiti
Assalamualaikum semua Salah satu cara untuk Nanie rasa relax sebenarnya bila pergi facial. Ye lah sapa yang tak rasa relax kalau muka dibelai, di bersihkan, di urut-urut... woi nikmat tau facial ni. Sapa yang tak pernah pergi facial, boleh Nanie kategorikan...

Post has attachment
Renting May Be Ideal For Your Lifestyle
Assalamualaikum semua This post might be a little different from the rest. But, as for knowledge... we should take note on this matter. And nah, ni Nanie share a few info regarding renting a properties. When you are looking for a new place to
live, you real...

Post has attachment
Resipi Muesli Breakfast Bowl with BOH Green Tea Latte untuk #BOHGTLBreakfastSearch
Assalamualaikum semua  Baru-baru ni sebelum puasa hari tu, Nanie ada join #BOHGTLbreakfastsearch. Bukan senang ye nak dapatkan idea resepi apa lah yang bagus dan berkhasiat untuk dinikmati waktu pagi kan. Sebelum terlupa, saje nak share dengan korang semua....

Post has attachment
THEFACESHOP Miracle Finish Cushion Review Dengan 6 Pilihan Finishing Terbaru!
Assalamualaikum semua Masa lawatan Nanie ke Seoul pada Disember lepas bersama THEFACESHOP, Nanie dah lama berkenan dengan CC Cushion terbaru mereka iaitu Miracle Finish Cushion yang menampilkan casing yang sangat elegan, cantik dan eksklusif. Sejak dari tu ...
Wait while more posts are being loaded