Profile

Cover photo
MUIS BV
71,857 views
AboutPosts

Stream

MUIS BV

Shared publicly  - 
 
Allereerst natuurlijk de beste wensen voor een succesvol 2017! De vraag is alleen: ‘’hoe ga je ervoor zorgen dat 2017 inderdaad een succesvol jaar wordt en misschien nog wel succesvoller dan 2016?’’ Het belangrijkste voor jou als ondernemer is natuurlijk om te zien hoe je er financieel voor staat en wat je successen zijn. Maar hoe zorg je er nou voor dat je boekhouding altijd up-to-date is en zo min mogelijk administratieve werkzaamheden vereist? Hier wil ik je graag bij helpen! Er zijn namelijk talloze mogelijkheden voor slimme automatisering die nog lang niet alle ondernemers benutten, maar die wel bijdragen aan het behalen van jouw succes.
 ·  Translate
Hoe zorg je er voor dat je boekhouding altijd up-to-date is en zo min mogelijk administratieve werkzaamheden vereist? Lees hier 5 onmisbare boekhoudtools!
1

MUIS BV

Shared publicly  - 
 
Als ondernemer ontkom je er bijna niet aan: werken met een webshop. Hierdoor kunnen klanten online kennis maken met je producten en hoeven ze niet meer de deur uit om een product bij je aan te schaffen.

Uit cijfers van het CBS blijkt dat bijna de helft van alle aankopen van Nederlanders online wordt gedaan. Het zal je dan ook niet verbazen dat veel ondernemers de stap wagen om een webshop te beginnen. Webshops nemen een enorme vlucht en als logisch gevolg daarvan, groeit ook het aanbod van webshopapplicaties. De bekendste webshopapplicaties van dit moment zijn onder andere WooCommerce, Magento, Lightspeed (SEO Shop), CCV Shop, MijnWebwinkel, Prestashop en Opencart.

Helaas worden veel bestellingen vanuit de webshop nog handmatig door de ondernemer zelf of door de accountant bijgewerkt in de boekhouding. Dat kan vele malen sneller, beter en goedkoper! Maar hoe dan? Hoe zorg je ervoor dat bestellingen meteen klaar staan in je boekhoudpakket? Lees het in onze blog!


 ·  Translate
Als (handels)ondernemer ontkom je er bijna niet aan: werken met een webshop. Wat zijn de voordelen van je webshop koppelen aan je boekhouding?
1

MUIS BV

Shared publicly  - 
 
De Samenwerkende Registeraccountants en Accountants-administratieconsulenten (SRA) heeft de boekhoudsoftware van MUIS Software opnieuw beoordeeld aan de hand van het normenkader. Vol trots mag MUIS Software opnieuw het felbegeerde SRA-certificaat in ontvangst nemen.
 ·  Translate
1

MUIS BV

Shared publicly  - 
 
Als ondernemer houd je van je vak. We snappen dat je niet te veel tijd wilt besteden aan het bijhouden van de administratie. Gratis facturen maken? Bankzaken op orde krijgen? Administratie digitaal bewaren? Met iMUIS Online hoeft dit niet meer tijd te kosten dan nodig!
 ·  Translate
1

MUIS BV

Shared publicly  - 
 
Het nieuwe jaar is in zicht en dat betekent: voorraad tellen! Als handelsonderneming moet je beschikken over effectief voorraadbeheer en actuele informatie om je klanten goed te kunnen adviseren. Maar wat heb je eigenlijk nodig van een ERP-systeem? Lees het in onze nieuwe blog!
 ·  Translate
Als groothandel moet je beschikken over effectief voorraadbeheer. Wat heb je nodig van een ERP-systeem om als onderneming toegevoegde waarde te hebben?
1

MUIS BV

Shared publicly  - 
 
MUIS Software voldoet aan het nieuwe keurmerk: UBL Ready. Zowel inkomende als uitgaande facturen worden verwerkt/verzonden d.m.v. een UBL-bestand!
1

MUIS BV

Shared publicly  - 
 
Randy Voogel, MUIS Software: “Aan de slag met e-facturatie!”

Per 1 januari 2017 stelt de Rijksoverheid e-facturatie verplicht voor nieuwe leveranciers aan de overheid. Wat zijn de voordelen van e-facturatie? Welke stappen moet je zetten zodat je je klanten op dit vlak optimaal van dienst kunt zijn? Randy Voogel legt uit hoe MUIS Software inspeelt op deze ontwikkelingen en welke software zij ontwikkeld heeft zodat ook jij hiermee aan de slag kunt.
 ·  Translate
1

MUIS BV

Shared publicly  - 
 
Managementbuy-out garandeert continuiteit
 ·  Translate
Managementbuy-out garandeert continuïteit MUIS Software is al jarenlang een kleine, maar gedegen concurrent van de grote leveranciers van administratiesoftware, zoals Exact, Unit4 en Afas. Onlangs heeft Mattijs Wilms door middel van een managementbuy-out (MBO) de leiding van het bedrijf overgenomen. Hij staat nu aan het roer van de twintig medewerkers tellende onderneming en heeft de ambitie om het bedrijf verderRead more
1

MUIS BV

Shared publicly  - 
 
MUIS Software is op zoek naar nieuwe collega's! Wij zoeken verkoopadviseurs, .net programmeurs en een junior supportmedewerker! Bekijk onze vacatures op onze website en solliciteer direct! ow.ly/Ztbms 
 ·  Translate
1
Story
Tagline
Online boekhouden | Business software | Accountancysoftware
Introduction
MUIS Software ontwikkelt administratieve software specifiek voor accountants en ondernemers (MKB, (groot)handelsbedrijven, logistieke ondernemingen, zakelijke dienstverlening, ZZP-ers).

Sinds 1984 zijn wij actief op de Nederlandse markt en bedienen wij meer dan 15.000 klanten en wordt de software ingezet voor vele tienduizenden administraties. Onze producten worden geheel in eigen huis en in Nederland ontwikkeld. De kwaliteit, continuïteit en veiligheid staan bij MUIS Software hoog in 't vaandel. Mede hierom laten wij onze software continu door externe auditors certificeren. 

Dankzij onze goede samenwerking met gerenommeerde partners met brancheoplossingen kunt u met onze software altijd de ideale oplossing voor uw onderneming samenstellen. Onze solide en slagvaardige organisatie kenmerkt zich door de korte lijnen waardoor onze klanten direct persoonlijk contact hebben met de juiste medewerker in de organisatie. 

'Onze visie is: ondernemers moeten ondernemen en zo min mogelijk tijd besteden aan administratieve taken'. Onze unieke softwareoplossingen maken dit mogelijk.www.muis.nl
Links
Contact Information
Home
Phone
0251-241641
Email
Address
De Trompet 2880, 1967 DD Heemskerk