Profile cover photo
Profile photo
Nurfatin Aina Nor Rahim
18 followers -
Stay calm and be gorgeous :)
Stay calm and be gorgeous :)

18 followers
About
Nurfatin Aina's posts

Post has attachment
**
The Symptoms of Shopaholics By Nurfatin Aina binti Nor Rahim According
to Psych Guides (2016), a shopping addict or also known as shopaholic is a person
who shops uncontrollable and someone who may feel that they do not has restrain
over themselves. Shopaho...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Menyampah!!
Assalamualaikum. Hai hai hai. Setelah sekian lama, ketemu lagi kita.  Puiiiiiii!! Ayat tak boleh blah. Hahaha. Sorry, terkasar pulak. Tapi kali nie memang entri nie mengadungi unsur unsur kecarutan tahap dewa. Sorry readers. Dah lama sangat menahan perasaan...

Post has attachment
Part Time Job *Sigh*
Assalamualaikum.. Lamanya lah aku tak update blog nie. Maaflah, masa tak mengizinkan. Student lah katakan... Okay, sekarang nie dah ada banyak masa sementara tak keje lagi. Bila buka cerita pasal keje, aku mulalah rasa nak give up, down, stress, nak mengamu...

Post has attachment
I'm SHOCKED!!
Assalamualaikum. Hai, hai, hai. :) How's life? Ada baik? Tengah buat apa? Sihat tak? huhuhu. Banyak soal la aku nie kan? Sorry, aku nebes. hahaha. Nak nervous kenapa pulak aku nie? Hah!! Nak tau? Nak? Nak? kihkihkih :D Ada banyak benda buat aku nervous seka...

Post has attachment
On my way to go INSANE!!!!
Assalamualaikum. Hai hai hai. :D Hah! Duduk buat apa tu? Tengah korek hidung ye? Hihihihi. Gurau, gurau. Senyum sikit. Sikit je. A'ah  senyum macam tu. Kan comel tu. :D Senyumkan sedekah. (^_^) Okay, hari aku nak merepek apa? Tertanya-tanya tak? hehehe. Seb...

Post has attachment
Strangers -----> Roommates -------> Friends Forever. In sha Allah :)
Assalamualaikum :) Hai, hai, hai. Apa khabar semua? Sihat? How's life? hahaha. Bosan tak aku asyik ulang benda yg sama tiap kali aku buat entri baru? Sorry lah, benda tu je yg sempat aku fikir. hahaha :D First thing first, aku kat sini nak coret-coret sikit...

Post has attachment
Weeding?
Assalamualaikum :) Apa khabar semuanya? Sihat? hehehe :D Topik kita hari nie ialah......................................................W.E.E.D.I.N.G. Yup, weeding. Kenapa aku nak cerita pasal weeding? Hah!! Dengar sini wahai rakyat-rakyat beta sekalian..! ...

Post has attachment
No caption~
Assalamualaikum and Hai!! Apa khabar? Sihat? How's life? Good? Lama sangat rasanya tak update blog nie. Dah berkulat dah. hahaha. :D Sebenarnya aku takde idea nak buat entri apa. Dah ada dua draf tapi aku tak tau nak sambung apa kat entri-entri tu. Aku ada ...
Wait while more posts are being loaded