Profile cover photo
Profile photo
zilla nomie
18 followers
18 followers
About
zilla's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
.:Trip to Korea: Shopping Haul:.
Assalamualaikum, Sepanjang seminggu berada kat korea memang setiap hari xpenah larik daripada shopping. ader jer bende2 yang kami nak shopping. Sbenarnye sebelum pi korea lagik kami da start wat research tentang souvenir, n produk-produk kecantikan yang kam...

Post has attachment
.:Trip to Korea Day 7: Gyeongbokgung Palace, Insadong, Gwanghwamun Square & Cheonggyecheon Stream:.
Assalamualaikum.. Skang nak citer last day nyer aktiviti iaitu hari ke tujuh. Hari ke lapan, pepagi lagik kami da bertolak ke airport, so mmg xder bende nak share sangat. Kami bergerak ke gyeongbokgung palace kol 10 pagi. Gyeongbokgung palace nih adalah ist...

Post has attachment
.:Trip to Korea Day 6: Namdaemun, Namsangol Hanok Village & Dongdaemun Design Plaza:.
Assalamualaikum, Hari ke 6 nih macam biasa kol 10 pagi kami da siap untuk keluar merayap. Pagi-pagi nih kami dibawak oleh tour guide kami ke namdaemun untuk shopping souvenir. Tour guide kami da biase bawak pelancong, so die tau mana kedai yang murah n berb...

Post has attachment
.:Trip to Korea Day 5: Pengalaman naik Zipwire ke Nami Island:.
Assalamualaikum, Hari ke 5 ni kami akan bertolak ke Nami Island dengan menaiki bullet train. Perjalanan mengambil masa dalam satu jam. Kami dapat tiket yang free seat. tiket free seat nih kiter xditetapkan mana-mana seat kiter, cuma kita akan duduk kat baha...

Post has attachment
.:Trip to Korea Day 4: Kimchi Making Class, Itaewon, Ewha Women University & Cat Cafe:.
Assalamualaikum. Trip ke korea selatan untuk hari ke 4 nih macam-macam jadik. Untuk hari ke 4 nih, pepagi lagi kami pi ke Namdaemun untuk beli coat baru hehe. Sebelum nih tour guide kami da habaq da kalau nak beli baju-baju ke, kasut ke leh pi beli kat namd...

Post has attachment
.Trip to Korea Day 3: Ice Museum, Trick Eye Museum & 63 Building:.
Assalamualaikum, Da sebulan lebih xupdate blog pasai trip pi korea ari tuh sebab xberkesempatan nak update ape2. So, straight ke topik. Untuk hari ketiga berada di bumi sonata, kami telah pi merayap ke ice museum, trick eye museum dan jugak 63 building. Mac...

Post has attachment

Post has attachment
.:Trip to Korea Day 2: Lotte World (Outdoor Attractions)
Assalamualaikum, Ok post nih adalah kesinambungan daripada post yang sebelum ini iaitu post berkaitan dengan indoor attractions di Lotte World Theme Park yang kami dapat naik. Bahagian outdoor di Lotte World dipanggil sebagai Magic Island. Kat luar nih la a...
Wait while more posts are being loaded