Profile cover photo
Profile photo
salehah osman
Mampu tersenyum jika jumpa Lollipop chupa chups
Mampu tersenyum jika jumpa Lollipop chupa chups
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
CATATAN MAT LUTHFI
Assalamualaikum Haaaaa ! Kenai Mat kan ? Taw kan buku dia dah ada di pasaran ? Ni na habaq kat hampa saya ada juai buku tu . Ni la buku dia .  Jelasnya, Matluthfi berasal dari Utara. Walaupun sebilangan masyarakat memuji beliau kerana tidak lupa daratan ata...

Post has attachment

Post has attachment
STOKIN Kepit Comel
Assalamualaikum . Lamanya ta update . hari ni say na update item baru yang dijual di  NS Online Shop  . Ni dah second batch . First batch haritu macam pisang goreng . So cepat grab sebelum habis . Stokin Comel-comel . macam-macam warna ada dari jenama SOKA ...

Post has shared content
#Cerpen 1 : Dia milikku
Assalamualaikum . Lama sangat rasanya dah ta mengarang dan mengasah bakat menulis ni . hihi . berbakat la sangat . ayat bunga-2 pun dah makin menghilang . lama dah ta baca novel . sejak dua menjak ni terminat pulak dengan cerpen . so bila dah jumpak ayat-2 ...

Post has attachment
**
Assalamualaikum . Saya na update produk baru :) Magic Jelly by L'overa Jenis kulit yg sesuai: - semua jenis kulit - kulit sensitif - kulit kering - ekzema, mengelupas - kulit melecur Siapa yg sesuai: - setiap peringkat umur - bayi juga sesuai Fungsi & Kebai...

Post has attachment
#Cerpen 1 : Dia milikku
Assalamualaikum . Lama sangat rasanya dah ta mengarang dan mengasah bakat menulis ni . hihi . berbakat la sangat . ayat bunga-2 pun dah makin menghilang . lama dah ta baca novel . sejak dua menjak ni terminat pulak dengan cerpen . so bila dah jumpak ayat-2 ...

Post has attachment
Beg Comel
Assalamualaikum.  Beg bermotifkan bunga yang comel.  Harga : RM60 ( including postage )  Sesiapa yang berminat boleh pm FB SAYA saya atau SMS / WhatsApp saya 0174515487 *Untuk reply yang lebih cepat better WS or SMS :) *maaf lama ta update blog . Sibuk :( s...

Post has attachment
MDS UiTM Seri Iskandar
Assalamualaikum Sebenarnya dah lama na cerita pasal tajuk diatas , tapi baru sekarang berkesempatan . Sebelum tu , hari ni keluar keputusan penempatan kampus bagi adik-2 yang dapat UiTM dan Tahniah diucapkan . Tak la adik sangat actually , beza setahun je p...

Post has attachment
Popcorn Poco
Assalamualaikum . Seperti yang dijanjikan . Harini akan dibawa khas produk terbaru yang dijual di NS Online Shop . Kali ni kami menjual makanan . Pastinya sedap dan lazat . Tengok gambar pun dah terliur . Ada yang dah tahu ada yang masih belum tahu pasal po...
Wait while more posts are being loaded