Profile cover photo
Profile photo
Nieyla Nadia
72 followers
72 followers
About
Nieyla's posts

Post has attachment
Kalau makanannya terbukti sedap, duduk di kawasan pedalaman macam mana pun, orang akan gigih mencari untuk merasai sendiri keenakan makanan itu. So,korang kalau pergi Melaka..jangan lupa cari dan singgah warung ini okay..terbaik..

Post has attachment
Pernah dengar tak White Desert In Malaysia?Tak sangka rupanya di Malaysia pun ada tempat-tempat macam ini..sekali pandang macam dekat padang pasir Mesir. Jadi, rugi kalau korang tak pergi terokai sendiri tempat menarik seperti ini di Malaysia.

Post has attachment
Kalau sampai Melaka, memang tidak pernah tak singgah restoran ni untuk pekena asam pedas dia..Kebanyakkan pelancong yang dapat ke Melaka pasni mencari restoran ini untuk rasa sendiri asam pedas dia..nak tahu dekat mana?jom baca..

Post has attachment
Siapa kata nak pergi holiday perlu duit yang banyak?sebelum pergi holiday rancang segalanya dengan bijak terutamanya tempat penginapan dan kos perjalanan ke destinasi..

Post has attachment
siapa nak kulit wajah yang cantik,gebu di hari raya,boleh try set-set DMS 360.

Post has attachment
Beli beras dapat diskaun beli barangan cousts??wow!

Post has attachment
Kalau tengok kalender,tinggal 4 hari sahaja lagi kita akan sambut kedatangan bulan ramadhan..terasa tidak sabar rasanya,menanti ianya tiba..Alhamdulillah..tapi bila nak dekat puasa ni,biasalah anak tekak mula nak makan itu,nak makan ini...

Post has attachment
Kalau watak keibuan mesti akan di berikan kepada beliau..kenal beliau pun dari filem kuch kuch hota hai..byk lagi filem yang dibintangi,yang top-top..kini beliau telah pergi buat selama-lamanya. 

Post has attachment
walaupun seketika, nilainya tidak boleh di beli dimana-mana..terima kasih Adam

Post has attachment
Alhamdulillah..sepanjang majlis akikah dan cukur jambul Ellsa berjalan dengan lancar. Rasa seronok sangat bila buat majlis-majlis macam ni semuanya kita nak buat sendiri..hihihi..semoga Ellsa menjadi anak yang solehah di dunia dan akhirat ya...♥
Wait while more posts are being loaded