Profile cover photo
Profile photo
The Dianella
109 followers -
happy girl
happy girl

109 followers
About
Posts

Post has attachment
6 Persediaan Sebelum VIVA
VIVA?? VIVA atau sebutannya 'vaiva' adalah pembentangan bagi pengajian di peringkat sarjana atau  final year project  yang dihadiri oleh 4 orang (kebiasaannya) sebagai pengerusi, pemeriksa dalam, pemeriksa luar dan penyelia. Tapi biasanya penyelia tak maink...
Add a comment...

Post has attachment
Pengganti Uber, Pesaing Grab | MULA
Rasa sedih bila dapat tahu Uber telah ditamatkan perkhidmatannya dan digantikan dengan Grab. Bila kita dah selesa dengan sesuatu tu, memang payah nak beralih pada yang lain. Masa perkhidmatan Uber masih ada sebelum ni, soobeey antara pengguna Uber yang tega...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Lazada Riang Ria Raya 2018
Membeli belah di Lazada di musim perayaan sangat-sangat la best! Tengok la tu, potongan sampai 90%. Dah siap ke semua persiapan nak raya? Dah ada semua? Tak perlu tukar semua baru, raya ni lebih kepada mengeratkan hubungan kita sesama umat Islam. Tapi kalau...
Add a comment...

Post has attachment
Jumlah Sumbangan Tabung Harapan Malaysia Mengejutkan!
Berita Terkini pada 31 Mei 2018 pada jam 3 petang, sebanyak RM7,075,508.79 telah dikumpul dalam Tabung Harapan Malaysia. Bermulanya penubuhan Tabung Harapan Malaysia ini adalah apabila seorang rakyat Malaysia yang prihatin telah menulis surat kepada Jabatan...
Add a comment...

Post has attachment
Review: Organic Aid Vitamin E Moisturizing Cream
Hai.. Harini soobeey rajin nak kongsi tentang sejenis produk krim pelembap yang agak bagus. Krim apa tu? Untuk pengetahuan umum (taknak tahu pun takpe, tak penting haha), kulit soobeey jenis combination, kadang-kadang kering, kadang-kadang berminyak. Jadi s...
Add a comment...

Post has attachment
Perkara yang Anda Perlu Tahu tentang Menopause
Menopause sering dikaitkan dengan golongan wanita yang berusia. Apa itu menopause? Punca menopause? Bila bermulanya menopause? Sebelum menopause, adanya perimenopause Apa yang akan berlaku ketika menopause Tanda-tanda menopause
Add a comment...

Post has attachment
LHDNM Terus Laksana Tanggungjawab Sosial
Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia ( LHDNM ) harus diberi pujian kerana sekali lagi pihak  LHDNM  ini telah berjaya meneruskan misi mereka untuk lebih mendekati masyarakat dalam membantu negara untuk membina satu masyarakat yang penyayang. Pendekatan yang ...
Add a comment...

Post has attachment
Kelebihan dan Kekurangan Penginapan Airbnb
Korang suka melancong/travel? Bagaimana korang mencari dan memilih tempat penginapan? Hotel atau Airbnb? Hotel semua dah sedia maklum macam mana. Tapi korang pernah tak menginap airbnb kalau travel memana? Airbnb adalah suatu syarikat yang mengendalikan ser...
Add a comment...

Post has attachment
RenoSkin Medic Serum Melegakan Gatal Ekzema
Korang selalu tak gatal gatal kulit? Pengalaman sendiri berhadapan dengan masalah ekzema. Ya Allah... Tuhan saja yang tahu betapa gatalnya. Rasa macam nak toreh toreh dengan pisau je tempat gatal tu. Tapi takde la buat macam tu. Huhu. Tapi... Kalau garu gar...
Add a comment...

Post has attachment
Sandal Wanita Online
Maklum sahaja lah, aksesori bagi wanita walaupun pada bahagian kaki, tidak terhad kepada sejenis sahaja sebaliknya terdapat pelbagai jenis seperti kasut tumit tinggi, kasut tanpa tumit, kasut but, kasut sneakers, kasut sukan, wedges, selipar, sandal dan lai...
Soobeey: Sandal Wanita Online
Soobeey: Sandal Wanita Online
soobeey.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded