Profile cover photo
Profile photo
Atiqah abd aziz
98 followers -
Working & Breastfeeding Mom
Working & Breastfeeding Mom

98 followers
About
Atiqah's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Beza Menjaga Anak Lelaki Dan Perempuan
Topik ni biasa je kot. Tapi nak share juga lah pengalaman jaga anak sepasang ni. Yang sulung perempuan dan yang bongsu lelaki. Beza umur mereka tiga tahun. Dan inilah ceritanya Anak perempuan saya sangat manja. Perlu berteman, sentiasa cari mama dia kalau t...

Post has attachment

Post has attachment
Susu Badan Sikit Bukan Alasan Untuk Bagi Susu Formula
Sambil mengadap laptop sambil makan limau mandarin. Hehe. Ok, tajuk susu badan sikit di atas tak menggambarkan saya kerek plus kejam ok. Memang saya along, tapi saya nak tolong. Along dalam family je. Peace! Bukan saja nak cakap, tapi ramai yang ingat menyu...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded