Profile cover photo
Profile photo
SHOP centar d.o.o. - web hosting
9 followers
9 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Za narudžbu VPS server usluga slobodno nam se obratite direktno na email ili telefonom kako bi Vam pružili profesionalno savjetovanje pri odabiru optimalne konfiguracije.

Post has attachment
Svaki početak je težak to nije ništa novo, ne očekujte preko noći stotinu prodaja i veliku zaradu. Internet je specifično mjesto koje zahtjeva vaš trud i vrijeme. Možete uspjeti jedino svojom voljom, željom i upornošću.

Post has attachment
Bilo da se bavite turizmom, marketingom, ugostiteljstvom, trgovinom ili proizvodnjom važno je da svoju stranicu prilagodite uslugama koje nudite. Da bi stranica bila lijepa, privlačna i interesantna potrebna je kvalitetna struktura koja uključuje niz faktora koje trebamo primjeniti prilikom izrade web stranica.

Post has shared content
Domena … Nekada je predstavljala samo ime vašeg www-a odnosno web stranice, no danas je ona puno više od toga...

Post has attachment

Post has shared content

Koristimo Google #AdWords više od 10 godina, jučer smo to i službeno digli na jedan viši nivo a to je edukacija i certificiranje djelatnika, optimizacija AdWords kampanja te naravno povjerenje klijenata u našu uslugu. Ovim putem se ujedno i zahvaljujemo svim našim klijentima bez kojih ovo naravno nebi bilo moguće!
Nagrada za trud je ostvarenje Google Partner statusa :). Link:
https://www.google.com/partners/#a_profile;idtf=017216590282984503419;srdačan pozdrav
Wait while more posts are being loaded