Profile cover photo
Profile photo
Народни музеј Краљево
Званична Google+ странa Народног музеја у Краљеву.
Званична Google+ странa Народног музеја у Краљеву.
About
Народни музеј Краљево's posts

Post has attachment
Концерт Мачужић Тијане, ученице II разреда средње школе – флаута, одржаће се у Галерији Народног музеја Краљево, у четвртак, 15. јуна 2017. године у 19 сати.

Post has attachment
Предраг Радовић, кустос Природњачке збирке, одржаће предавање „Метеорити – гости из свемира“ у уторак, 13.06.2017. у 16 часова. Галерија Народног музеја Краљево.

Post has attachment
На конференцији за штампу одржаној 9. јуна 2017. године издали смо саопштење за јавност поводом урушавања Народног музеја Краљево.

Post has attachment
Поводом урушавања Народног музеја Краљево.

Post has attachment
Обавештење за јавност Народног музеја Краљево.

Post has attachment
Жири за доделу награде „Жичка хрисовуља“, у саставу: Живорад Недељковић (у својству претходног добитника), Дејан Алексић, Ана Гвозденовић, Милош Милишић и Драган Хамовић (председник), једногласнo je донео одлуку да добитник „Жичке хрисовуље“ за 2017. годину буде песник Мошо Одаловић „због чисте духовне радости у песмама за децу и безазлене“.

Post has attachment
Изјава Драгана Драшковића за РТВ Краљево поводом уручења награде “Михаило Валтровић“ за животно дело. 

Post has attachment
Коктел за новинаре поводом награде “Михаило Валтровић“ која је додељена Драгану Драшковићу, музејском саветнику, приређен је у понедељак 22. маја 2017. године. Награда је додељена 18. маја 2017, на дан када музејска струковна удружења и музејска мрежа Србије свечано обележавају Међународни дан музеја. Свечаност је одржана у Музеју Војводине у Новом Саду, где је Драго Његован, председник Музејског друштва Србије, уручио ову најугледнију награду за музејску делатност, у категорији за животно дело, историчару и музејском саветнику Драгану Драшковићу, дугогодишњем директору Народног музеја Краљево.
PhotoPhotoPhotoPhoto
5/23/17
4 Photos - View album

Post has attachment
Завршни концерт Музичке школе „Стеван Мокрањац“ одржаће се у Народном музеју Краљево у понедељак, 22. маја 2017. године у 19 сати.

Post has attachment
Програм Европске ноћи музеја под називом „Добро вече, професоре Цвијићу” дочарао је посетиоцима, кроз сценске наступе, костиме, музику и фолклор, време и атмосферу света у коме је знаменити научник живео. Гости у Галерији Народног музеја имали су прилику и да се сретну са професором Цвијићем, кроз интерпретацију глумца Драгана Пешића. Посебaн програм одвијао се у Музеју слатка – кући Цветића (Цара Лазара 2) под називом „Берза рецепата” и „Соба сећања”. 
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Европска ноћ музеја
30 Photos - View album
Wait while more posts are being loaded