Profile cover photo
Profile photo
Cek Lala
15 followers
15 followers
About
Cek's posts

Post has attachment
STRECHMARK, JERAWAT DAN DAKI KESAN SELULIT PUN HILANG
. . Mostly wanita memang ada masalah ni. Kulit kita kan lembut je, kena sikit masalah di atas ni, kesan dia takmau hilang. Degil betul! . Ramai yang pm tanya macam mana nak hilangkan kesan strechmark, daki degil celahan kulit.  So kami cadangkan guna je   S...

Post has attachment
HILANGKAN MASALAH JERAWAT DENGAN SATU PRODUK SAHAJA
Ada masalah muka berjerawat ?? Berbenjol dgn bekas2 jerawat? Hilang keyakinan diri kerana muka dipenuhi
jerawat? Dah cuba perlbagai produk jerawat, tapi takde kesan? Apa kata ceklala syorkan u ols produk dari JSD khas utk mereka yang mengalami masalah kulit...

Post has attachment
MAGIC COLLAGEN KISS BY JSD
Magic Collagen Kiss Lipstick keluaran JSD  diperkaya dengan kebaikan kolagen  yang mampu memelihara kelembapan dan  kelembutan bibir anda seter usnya membantu mengatasi masalah bibir kering dan mengelupas. 💋    Ia juga bertindak menyerlahkan warna bibir me...

Post has attachment
::SUSUK KEKAL DARA II::
INFO:  CARA PENGGUNAAN SKD II KELUARAN SUSUK DARA.. 1. Masukkan SKD II sebiji sahaja ke dalam salur
faraj. 2. Anda digalakkan untuk bersama suami. 3. Selepas bersama, korek dan buang segala kotoran
serta lendir yang terkumpul. ✅ Hasilnya: Miss V anda akan b...

Post has attachment
COKLAT LOVE HABIBI
Bangun pagi2, perut kosong. Bagi yang sedang diet, xmo lapar jangan skip breakfast. Makan coklat love habibi dengan susu panas. Baru makan breakfast macam biasa .   Sure... Pembuangan lancar. Angin keluar menderu. Perut akan jadi kempis dan lembut. Kenyang
...

Post has attachment
RAYA LAGI
Assalamualaikum... Cerita raya lagi u olss... Hakak kawasan payungkan gambo lagi u olss... heheheheh... Ni citer masa raya pertama itu ari.. buat pertama kalinya.. Rumah Paknjang Mad kena serbu... Kalo umh lama dulu, kena serbu ngan org2 tua yg dah dewasa. ...

Post has attachment
SELAMAT HARI RAYA!!!
Assalamualaikummm... Salam Lebaran... Selamat hari raya.... Tahun ni special sket...  we ols beraya di rumah baru.. suasana baru... pengalaman baru... cara baru... Barang2 yang pindah randah aritu tak tentu hala letak nya.. nasib baik lahhh hakak kawasan ha...

Post has attachment
PENGHUJUNG JULAI
Assalamualaikum.... Alhamdulillah.... Julai semakin mengakhiri perjalanan... Bertukar lagi nombor disebelah 3 itu... Masih in 3 series yaa.. blm masuk ompek laei... heheheh... Alhamdulillah..  35 tahun yg indah... 35 tahun penuh suka duka... Terima kasih Ya...

Post has attachment
RAHSIA KEINTIMAN
By : Dato Sri Hanni Borhan - Pengasas Jamu Susuk Dara Sdn. Bhd Jamu susuk dara dikaitkan rapat dengan keintiman. tertanya - tanya kenapa soal intim mesti dalam otak terus terjawab jamu. ramai wanita, isteri tidak menyedari fungsi dan tanggungjawab kepada su...

Post has attachment
HARI EMO SAYA! KBAI!
Assalamualaikum... Salam Jumaat..  Dah masuk bulan 3.. tp mcm biasa.. aku yg ado ado jer update blog.. tah pape jer kannn.... lantak situ!!! Okeh ni nak citer... minggu ni minggu aku EMO.. so, aku akan beremosi sket utk post kali ni.. Hari ni kat FB dok vir...
Wait while more posts are being loaded