Profile cover photo
Profile photo
Fieda Eryda
3 followers
3 followers
About
Fieda's posts

Post has attachment
.:Preloved Baju Baby:.
Assalamualaikum...ermm dah berhabuk blog aku hihi...malas bebenor nk menaip...Semalam kemas2 baju lama,tgk2 byk baju airis masa baby masih elok lg,nak bg wafiy boy pulok hehe...So kita jual la ye...nak bg adik wafiy nti belum tentu girl..eh tetiba adik wafi...

Post has attachment
.:My Gentle Birth:.
Assalamualaikum..baru sempat nak update birth story hehe.Alhamdulillah sudah selamat melahirkan seorang umat muhammad pada 16 September 2014...anak Malaysia pulok tu.. Kali ni aku bersalin kt Gombak medical center tak jauh dari umah aku.Dan aku pilih Dr.Noo...

Post has attachment
.:37 minggu:.
Assalamualaikum...hewwwww lama tak updatekan...kemalasan sgttttt...Okla ari ni ada sikit mood dtg nak update hihi...Ari ni 37 minggu 1 hari aku pregnant,setengah org dah meletop dah time ni kan...tp aku mybe lambat sikit kot,coz time kakak airis dulu lewat ...

Post has attachment
.:Dugaan mengandung:.
Assalamualaikum....lama gile kot tak update hihi....tp aku tetap baca blog korag   sume...Pregnant kali ni amat mencabar dan macam2 dugaan Allah bagi pada aku.Pada trimister  pertama aku alah takdela teruk sgt smp muntah2,tp bila dtg loya tu tahap mencabar ...

Post has attachment
.:Menang G.A:.
Assalamualaikum...Alhamdulillah kali ni menang tempat pertama dlm GA by ctmah  Hadiah pun dah sampai...Thanks sgt2 aunty ctmah bg airis peluang menang hihi...Dan hadiahnya sgt menarik,beg skip hop..Airis dah bwk pergi umh pengasuh hehe... #PRAYFORMH370

Post has attachment
.:Dapurku Closed!:.
Assalamualaikum...kejap update kjap tak update kan ....Malas satu hal...xde mod pun satu hal...Nak berbelog tp malas nak update hihi...Okeyla taknak bebel panjang2...berbalik pada tajuk...Hampir sebulan lebih dah aku tak masak...tahu kenapakan hihi...ini se...

Post has attachment
.:Selamat Ulangtahun:.
Assalamualaikum...Tup2 dah 4 tahun kiteorg kawen hihi..kejap je kan masa berlalu..Hari ni genap 4 tahun usia perkahwinan kami,dan dikurniakan seorg cahaya mata yg comel hihi....dan bakal terima cahaya mata kedua pulok september nanti...Alhamdulillah dgn rez...

Post has attachment
.:1st Giveaway Ctmah Rahim:.
Assalamualaikum...Jom join GA lg..mana tahu ada rezeki nak menang lg hehe..kali ni GA by ctmah Rahim 1st Giveaway Ctmah Rahim Gambar tema Hadiah bakal pemenang,sgt best tau Syarat2 blh klik SINI   ## 1st Giveaway aku bermula dari 23 Jan 2014 dan tamat pada ...

Post has attachment
.:Dapat hadiah:.
Assalamualaikum....Pagi2 sampai ofis ada satu bungkusan...Buka2 rupanya hadiah contest GA ibu Rafif hehe...Dah sampai pun...Terima kasih bayak2 ibu rafif ,siap ada extra hadiah lg..shawl tu untuk mama airis hehe... Siap ada kad lagi ni...Tak sabar balik kej...

Post has attachment
.:Jom intai2 :.
Assalamualaikum... Kepada pengemar susun atur rumah,boleh intai2 gmbar kt sini ,mana tahu ada yg berkenan..Ada jga peralatan untuk memasak dsb... Shoes Under Space Saving Shoes Organizer Rm25.00 Adjustable Bag Rack Rm25.00 Pemanggang Ajaib Rm129.00 CIRI-CIR...
Wait while more posts are being loaded