Profile cover photo
Profile photo
paan azmi
2 followers
2 followers
About
paan's posts

Post has attachment
**
[5] Princess Anna - FROZEN Salam Hari Jumaat semua..Syukur ke hadrat ilahi akhirnya sampai jugak aku kt umah. Alhamdulillah. Sampai -sampai rumah je adik - adik x lain dan x bukan tanya macam mana aku lukis potret katun tu,hehe..almaklum baru je stat bisnes...

Post has attachment

Post has attachment
**
[4] Sergeant Keroro! Sergeant Keororo potret kartun form Keroro Gunso series Salam sejahtera dan salam piala Thomas semua,hehe. Tahniah kepada skuad negara meraih tempat kedua dalam piala thomas. Memang sengit gila tengok match semalam, berpeluh - peluh pun...

Post has attachment
**
[3] Selamat Hari Ibu dan Selamat Hari Guru Me and my mother ^^ Assalamualaikum and salam sejahtera kepada blogger semua. Dugaan jugak hari ni sebab tiba -tiba badan terasa panas dan demam. Alhamdulillah x la teruk mana dan masih boleh gigihkan lagi tangan k...

Post has attachment
**
[2] The Flash dan Ying Boboiboy The Flash dan Ying Boboiboy Assalamualakum dan salam sejahtera semua. Ni adalah 2nd entri Paan setelah sekian lama aku x update blog,huhu. Gambar dekat atas terhasil selepas ternampak fan made trailer di youtube, sangat aweso...

Post has attachment
my first post ^^
Wait while more posts are being loaded