Profile cover photo
Profile photo
Nume prestabilit
9 followers
9 followers
About
Nume prestabilit's posts

Din punctul nostru de vedere, cel mai important lucru de facut intr-o campanie de promovare este sa te asiguri ca ai posibilitatea sa masori rezultatele si efectele acelei campanii. In cazul promovarii online sunt destul instrumente ce pot fi folosite pentru masurarea diferitilor indicatori, problema este ca sunt putine companii in piata de profil interesate si cu cunostintele necesare sa asigure Masurarea. In ultimii doi ani ne-am straduit mult sa dezvoltam tehnici de masurare si de evaluare a campaniilor online mai ales in cele de tip PPC (Exemplu sistemul Adwords)

Post has attachment
Am gandit si conceput special pentru anumiti clienti pachetele noastre de promovare care imbina rezultatele imediate ale sistemului Pay Per Click Adwords cu rezultatele spectaculoase pe termen lung ale optimizarii pentru motoarele de cautare. Pentru mai multe informatii cititi :

Lucrand de dinainte de 2008 in acest domeniu si o experienta de peste 10 ani in diverse domenii publicitare am invatat cum sa oferim unele dintre cele mai bune servicii pe piata. In promovarea online am fost primii pe piata care au si-au oferit serviciile numai cu plata la obtinerea rezultatelor declarand in acest mod ca suntem atat de siguri pe ce oferim si pe evaluarile noastre (de timp, efort, investitie) ca putem fi platiti numai daca si cand obtinem ce-am promis.
Wait while more posts are being loaded