Profile cover photo
Profile photo
Eca Dwinky Asha
3,805 followers -
#ecadwinkyashadotcom #sabahanblogger #lifestyle #review #tutorial #recipes
#ecadwinkyashadotcom #sabahanblogger #lifestyle #review #tutorial #recipes

3,805 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Balinese Mandara Massage di Mandara Spa, Magellan Sutera Harbour.
Assalammualaikum. Ingat tak dulu, Eca pena menulis mengenai Sutera Harbour iaitu hotel bertaraf 5 bintang di Kota Kinabalu (rujuk entry ini : Sutera Harbour ). Kali ini, Eca berkesempatan pula mendapatkan khidmat urutan di Mandara Spa yang terletak di Magel...

Post has attachment

Post has attachment
jemput join GiveAway Ecaaaaaaa....

Post has attachment
Beautilicious Giveaway July 2017
Assalammualaikum & Salam Syawal. lama-kan Eca tak buat giveaway...* r.i.p to the promises konon nak buat giveaway tetiap bulan! * So, Eca buat kembali giveaway untuk bulan ini. Beautilicious Giveaway July 2017 SYARAT-SYARAT PENYERTAAN : 1. Tulis entry yang ...

Post has attachment
MUSLIMAH WEAR FOR EID MUBARAK
MUSLIMAH WEAR FOR EID MUBARAK. |  Assalammualaikum & Salam Ramadhan, dalam tak sedar
minggu hadapan kita dah beraya. Persiapan korang dah siap belum?!..Kalau korang
ikut Eca, satu minggu satu benda baru Eca lengkapkan. Tapi sampai sekarang kan,
tak selesai ...

Post has attachment
Glocal Travel & Tours (Cawangan Sabah) telah lama beroperasi. Kini pembukaan Pejabat Baru mereka di Royal Plaza Putatan semakin luas dan memberi keseleasaan kepada semua bakal jemaah yang ingin bertanyakan mengenai pakej umrah.

Baca lanjut entry dari wakil Sabahan Blogger.

Post has attachment
BIBIR pun perlu penjagaan khusus tau!..sama seperti kulit wajah kita, untuk dapatkan bibir yang halus mulus, gunakanlah produk KOKOA BAH! Cocoa Butter Lip Treatment Set.

baca lanjut dengan klik pautan dibawah ::

Post has attachment
KOKOA BAH! Cocoa Butter Lip Treatment Set
KOKOA BAH! Cocoa Butter Lip Treatment | Assalammualaikum & Salam Ramadhan…syukur dah 14hari berpuasa kan? Sepanjang berpuasa ni, alhamdulillah tak banyak sangat dugaan tapi bibir eca kerap kering dan merekah. Yelahhh, kita kan kurang minum air agak dehidras...

Post has attachment
Korang-korang, jommm ambil kesempatan ini.
Kita shopping makeup secara online di Althea..jom baca entry ini :
http://www.ecadwinkyasha.com/2017/06/altheas-raya-giveaway-festival.html

Post has attachment
Althea's Raya Giveaway Festival
Althea's Raya Giveaway Festival | Assalammualaikum & Salam Ramadhan. sedar tak sedar, Ramadhan berbaki lebih kurang 3 minggu sahaja lagi. Tentu sudah sibuk dengan persediaan Raya kan, especially bagi mereka yang punya anak kecil. eh eh, wanita bujang macam ...
Wait while more posts are being loaded