Profile cover photo
Profile photo
Norliza Nordin
92 followers
92 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Selamat petang, jemput bace ya semuaaa
Add a comment...

Post has attachment
Photoshoot & Interview Bersama Team Everro
Rezeki datang dalam pelbagai bentuk. Alhamdulillah! kalau nak makan gaji semata sekarang ni memang tak boleh sangat, lagi lagi dah ada anak ni, banyak tanggungan dan banyak jugak benda yang perlu disediakan. Insya Allah benda baik, cara baik, buat baik, doa...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Minyak Zaitun PONS Terbaik Untuk Baby & Kanak-Kanak
Sejak kita upload gambar dan info-info pasal olive oil ni kat media sosial seperti IG dan facebook, ramai yang bertanya.. mummy jual ke olive oil tu? berapa harga? ok ke untuk baby? macammana penggunaanya? Audya ok ke dengan rasa olive oil tu? Makan ke guna...
Add a comment...

Post has attachment
Jemput baca dan sila tinggalkan jejak ye kekwannn
Add a comment...

Post has attachment
Tiada Exchange Gift Tukar Kepada Gathering Dinner
 Sebelum terlambat, nak wish happy new year dulu.. Ape azam tahun baru? hihihi Macam tahun tahun lepas, memang kami satu department akan celebrate krismas dengan makan makan dan exchange gift. Tapi tahun ni agak berbeza ye, kita makan makan kat luar then ta...
Add a comment...

Post has attachment
Kenapalah Perlu Komen Begini? Siapa Punya Kerja Baik Mengaku! Hahaha
Adoii laa, pelik jugak kat orang yang komen gini. Kalau betul nak komen tu tuliskan nama penuh betul betul, boleh kita terjah balik.. hukhukhukkk Disebabkan tak best sangat komen si pelaku tu, mehlaa kita delete! Haa kan dah terupdate satu entri ringkasss h...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Jemput baca dan sila tinggalkan jejak ye
Akikah Malaika, Kakak Susuan Audya
Akikah Malaika, Kakak Susuan Audya
sinarcintaku.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded