Profile cover photo
Profile photo
Norliza Nordin
90 followers
90 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Join Contest Mudah dan Senang
Lame sungguh mood nak bercontest tak muncul, ni pun bila nampak contest ni cam mudah menang je, so rajinkan diri jugak masuk. Alhamdulillah, dapat email kata menang. Icik abam pun menang jugak, mane contest yang mudah tu kite mesti ajak icik abam join sekal...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
PADINI Membership Card
Okee memandangkan dah lame sangat tak update, so kite cari mood untuk update entri, Insya Allah kalau baby sporting, dapatlaa kite update setiap hari, banyak dah cerita yang tak sempat nak story ni.. Tangan ni memang dah gatal gatal aje nak menaippp, tapiii...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Rumah Kami Syurga Kami Part 1
Alahaiii rindunyaaa kat blog sendiriiiii.. dah hampir dua bulan tak update entri, penangan "baby" dalam perut ni. Insya Allah untuk cerita baby dalam perut ni akan diupdate kemudian, kalini kite amek mood nak bercerita tentang "Teratak LizNir". Rumah ni kam...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Restoren Mee Udang Mak Jah Kuala Sepetang
Petang petang gini kalau dapat makan Mee Udang memang bestlaa kan.. Kalau cakap pasal mee udang ni, kite ade satu tempat yang boleh disuggestkan.. Ni haa kat Restoren Mee Udang Mak Jah, Kampung Menteri, Kuala Sepetang.. Kat sini korang boleh order mee udang...
Add a comment...

Post has attachment
bila mood mengarang datang, pagi pagi buta pun update lagi entri.. hihihi
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded