Profile cover photo
Profile photo
Nurul Husna
71 followers
71 followers
About
Nurul's posts

Post has attachment
RESEPI : semperit/ dahlia susu
Assalamualaikum... setelah sekian lama malam ni nak share resepi semperit/ dahlia susu yang husna try buat dalam masa 2hari ni. alhamdulillah menjadi dengan jayanya... oleh kerana teringin sangat nak makan (x habis habis mengidam) hehe.. anak anak pun suka ...

Post has attachment
RESEPI : snow cheese cake / kek keju meleleh
Assalamualaikum... selamat malam sume.. mlm ni xnak cite pnjg lebar sgt.. sbb dah ngantuk... mate dh lebam kes x cukup tido... hadirah selsema, batuk... alhamdulillah x melarat... cume kne pantau sebaiknye... semoga cepat2 sembuh nur hadirah syg.. Amin. skr...

Post has attachment
RESEPI : snow cheese cake / kek keju meleleh
Assalamualaikum... selamat malam sume.. mlm ni xnak cite pnjg lebar sgt.. sbb dah ngantuk... mate dh lebam kes x cukup tido... hadirah selsema, batuk... alhamdulillah x melarat... cume kne pantau sebaiknye... semoga cepat2 sembuh nur hadirah syg.. Amin. skr...

Post has attachment
RESEPI : Kek Keju Meleleh 2016
Assalamualaikum... alhamdulillah... cepatnya masa berlalu. dah 3tahun rupenyer buat jual keju meleleh ni walaupun on/ off. malam ni ad mase sikit nak update balik resepi yg husna buat jual ya. sekarang ramai yg duk buat kek keju meleleh untuk jualan... ad y...

Post has attachment
RESEPI : kek coklat moist
Assalamualaikum... alhamdulillah hari ni genap 4tahun kami hidup bersama sebagai suami isteri... dan dikurniakan sepasang cahaya mata Nur Hadirah & Muhammad Haris. semoga ikatan yang terbina ini kekal hingga ke akhir hayat. InshaaAllah... semoga kita dimura...

Post has attachment
RESEPI : pulut mangga
Assalamualaikum... kisah dipagi hari ahad. dapat whatsapp drpd kak long (kakak husna) mintak buatkan pulut mangga ni haa... bila fikir balik. bkn susah pun kan. tanak pulut.. buat sos santan. tu jee... buah mangga tu beli je kat kedai. terus setuju nak buat...

Post has attachment
RESEPI : nasi ayam
Assalamualaikum... imbas kembali jap. hehe.. hari jumaat lepas husna tanye cik abg.. "abg..kalau mama buat nasi ayam o.k x?" sebabnya cik abg cuti hari jumaat je... nk jgk masak yg sedap2 untuk suami kan. bukan selalu.. hari biasa dah sibuk dengan ank2 je 2...

Post has attachment
RESEPI : chicken sandwich
Assalamualaikum... morning! jom cuba resepi yg mudah untuk breakfast! anak2 pasti suka... =) RESEPI CHICKEN SANDWICH BAHAN-BAHAN : -isi ayam -mayonis -lada sulah -timun -bawang holland -tomato -daun salad CARA PENYEDIAAN : 1.rebus ayam sehingga masak. dah m...

Post has attachment
RESEPI : puding buih
Assalamualaikum...  selamat pagi!! pagi ni husna bangun dengan wajah yg ceria.. cukup tido. ank2 pun bangun je dari tido tersenyum lebor... sejuk hati mama nengok haa... alhamdulillah dpt melihat dan membesarkan ank2 didepan mata sendiri. walaupun kadang2 a...

Post has attachment
RESEPI : apam susu
Assalamualaikum... o.k husna timbul kejap yee... hehe... nanti tenggelam balik... biase lah suri rumah tangga. byk kije nk kena buat.. ni timbul sbb nk kongsi resepi apam susu kat blog je. resepi ni dh lame dh... tp bru je ad mase nk buat! hasilnya terbaik....
Wait while more posts are being loaded