Profile cover photo
Profile photo
Nazayiena Ayiena
1,174 followers -
Malaysia
Malaysia

1,174 followers
About
Nazayiena Ayiena's posts

Post has attachment
Ukur baju raya / melayu
~ Assalammualaikum ~    Esok dah nak ramadan, bulan yg mulia... slps tu raya...mesti ada yg dah siap baju raya kan,haahaha........ kita orang biasalah selalu last minit nak htr utk jahit,tp.... thn nie kita org kira awal sikit htr baju melayu.... klu x cam ...

Post has attachment
Ahlan wa Sahlan ya Ramadhan
~ Assalammualaikum ~ X spi seminggu lg dah nak puasa,In Sha Allah semoga kita sempat menyambutnya.... Ok,sekadar perkongsian bersama sempena ramadhan x lama lg.... Aminah Amna: AL-KULIYYAH (TV3) | PENCERAMAH: USTAZ ZULRAMLI Di padang Mahsyar kelak, semua am...

Post has attachment
Kite tanam dia yg mkn.....
~ Assalammualaikum ~ Selamat hari guru buat semua insan yg bergelar guru,hari ni 16 Mei 2017. sapa tahu binatang ape bwh nie? V V V inilah siput yg selalu makan pucuk tanaman kak nurul... nie dia tgh memanjat pokok kacang bendi kak nurul kak nurul tanam  di...

Post has attachment
Nazayiena Ayiena commented on a post on Blogger.
Sedapnya sayur sulur keladi,batangnya pun sedap jgk...

Post has attachment
KPDNKK Diarah Periksa ‘Fidget Spinner’
KUALA LUMPUR – Penguat kuasa Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) diarah memeriksa gajet ‘ fidget spinner ‘ di pasaran sama ada permainan itu mengundang bahaya kepada pengguna atau sebaliknya. Menterinya, Datuk Seri Hamza...

Post has attachment
Giveaway Dior Miniature Perfume Mini
~ Assalammualaikum ~ Giveaway Dior Miniature Perfume Mini Assalamualaikum. Dengan rasa rendah hati Fiza menjemput semua pembaca blog Ourmemoria.my untuk sama-sama memeriahkan Giveaway yang dianjurkan sendiri oleh Fiza.  Copy dan Klik banner utk penyertaan G...

Post has attachment
Resepi Congco Bar
~ Assalammualaikum ~ First time buat congco bar ini.... Senang je buat dia rupanya... Hari tu buat kekurangan sikit chip coklatnya klu byk lg sedap... resepi nya kak nurul ambik di internet... sapa punya resepi halalkan yea... Bahan-bahan: 315 gm tepung gan...

Post has attachment
Nazayiena Ayiena commented on a post on Blogger.
Pokok bebuas klu kat sarawak byk tumbuh meliar,dicampur dlm masakan bubur pedas,tp di Semenanjung nie x nampak pun pokok tu tumbuh.....

Post has attachment
Nazayiena Ayiena commented on a post on Blogger.
Semuanya segar2.....

Post has attachment
Nazayiena Ayiena commented on a post on Blogger.
suburnya pokok ubi WP...seronokkan berbudi pada tanah bila dah nampak hasilnya...
Wait while more posts are being loaded