Profile cover photo
Profile photo
Nemzeti Vágta
20 followers -
2016. szeptember 16-18.
2016. szeptember 16-18.

20 followers
About
Nemzeti Vágta's posts

Post has attachment

Post has attachment
Turisztikai díjat kapott a Nemzeti Vágta

1980 óta szeptember 27-e a Turizmus Világnapja. Az eseményhez kapcsolódóan Budapesten is tucatnyi rendezvényt tartottak. A szakmának és a közönségnek külön-külön szóló programok közül kiemelkedett a Budapest Turizmusáért Díj átadója. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ idén alapított díjával olyan turisztikai szereplőket, szolgáltatókat díjaznak, akik mind belföldi, mind nemzetközi viszonylatban hozzájárulnak a Budapest márka építéséhez, a főváros, mint turisztikai célpont vonzóbbá tételéhez. 2016-ban a Budapest Turizmusáért Díjat a Nemzeti Vágta rendezvénynek ítélte a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ.

#NemzetiVágta #BudapestTurizmusáértDíj

Post has attachment
Barabás Kiss Zoltán könnyes szemmel búcsúzott a kilencedik Nemzeti Vágtától

Nem először pattant nyeregbe Barabás Kiss Zoltán a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán. A színész ugyanis tavaly már elindult a versenyen és akárcsak akkor, most is nyugalommal lépett pályára.

#NemzetiVágta #JótékonyságiSztárfutam

Post has attachment
„Minden percét élveztem” Puzsa Patrícia komoly célt tűzött ki a jövőre

Kalandos és elképesztő élmény – így jellemezte első Nemzeti Vágtáját Puzsa Patrícia, aki az OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán szállt volna nyeregbe, lova viselkedése miatt azonban visszalépett a versenytől.

#NemzetiVágta #JótékonyságiSztárfutam

Post has attachment
Kocsitolásban is nyerő a Vízilabdázók csapata

Óriási lendülettel startolt el a Vízilabdázók csapata a Nemzeti Vágta Adrenalin Kocsitoló versenyén, ahol Kocs és Bőcs települést is maguk mögött hagyva végül elsőként tolták át szekerüket a célvonalon.

#NemzetiVágta #Kocsitoló

Post has attachment
Stohl András: Ez a második sokkal nagyobb boldogság mint az első volt

Elképesztő küzdelmet és izgalmas versenyhelyzeteket láthattak a nézők a kilencedik Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamán, ahol az utolsóként startoló Stohl András végül a második helyen ért célba, nem is akárhogyan.

#NemzetiVágta #JótékonyságiSztárfutam

Post has attachment
Nagy Ervin: "A rajtot elloptuk a többiek elől..."

Nagyon rosszul indult a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutama Nagy Ervinnek, de a Vágta hangulata annyira magával ragadta, hogy bármikor szívesen jönne újra.

#NemzetiVágta #JótékonyságiSztárfutam

Post has attachment
Sipos Imre: "Legyél te a leggyorsabb, és ne add fel a belső ívet"

Amennyire jól sikerült Sipos Imrének a délelőtti rajtpróba, annyira beragadt lovával éles helyzetben a Nemzeti Vágta OTP Bank Jótékonysági Sztárfutamában, amikor már valódi tétje volt a versenynek. Ezzel együtt is sikerült nyernie, amit valóságos csodaként él meg.

#NemzetiVágta   #JótékonyságiSztárfutam  

Post has attachment
Kun Ferenc: „Végre az egész ország megismert!”
És az őszinte öröme felrobbantotta az internetet

Még soha nem indult a Nemzeti Vágtán a 21 éves Kun Ferenc, aki az utolsó 200 méteren érkezett meg az élre és aratott magabiztos győzelmet Füzér számára a kilencedik Nemzeti Vágta döntőjében.

#NemzetiVágta #DöntőFutam #KunFerenc #Füzér #NagyÖröm

Post has attachment
Füzér lovasa nyerte a kilencedik Nemzeti Vágtát

Ragyogó napsütésben, tömött lelátók előtt rendezték meg a Nemzeti Vágtát a budapesti Hősök terén. A magyar tradíciókra épülő, történelmi hangulatú lovasverseny idén is százakat mozgatott meg a Kárpát-medencében, akik közül 12 magyarországi és négy határon túli Elővágta eredménye alapján derült ki, hogy kik képviselhetik településeiket a magyarság legnagyobb modern kori lovas ünnepén.

#NemzetiVágta
Wait while more posts are being loaded