Profile cover photo
Profile photo
Eidah Mazidah
589 followers
589 followers
About
Posts

Post has attachment
A wife, A mom ♥️
Assalamualaikum ♥️ Rasa kayu sekejap sebab dah bertahun tak type entry baru. Alhamdulillah, saya bukan lagi status single, dah kawin, dah jadi mama org :D idhamazidah Kami kenal bulan 12 2014.,mulanya saya tak suka dia, semua dia buat saya tak suka, tak bol...
Add a comment...

Post has attachment
A wife, A mom ♥️
Assalamualaikum ♥️ Rasa kayu sekejap sebab dah bertahun tak type entry baru. Alhamdulillah, saya bukan lagi status single, dah kawin, dah jadi mama org :D idhamazidah Kami kenal bulan 12 2014.,mulanya saya tak suka dia, semua dia buat saya tak suka, tak bol...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
😅
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Melawat Zoo Lok Kawi, Kota Kinabalu
Assalamualaikum zoo fans, anyeong gegirl and boboy kpopers :') Gegedik nak citer kisah g zoo. kisah segar bugar. tak tunggu expired macam entry lepas-lepas da :') suruh awek cantik stop kat tepi jalan semata-mata nak snap gambar ni last week. gelepor sakan ...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat hari guru.
Assalamualaikum cikgu-cikgu warga pendidik sekalian. (salam kasih saying melimpah ruah) Semalam sambut hari guru kat sekolah rendah (SKTokMotong). hari sebelum nya kemain seronok lagi mintak duit dengan mamapapa, nak beli hadiah. Dapat sabun duatiga ketul j...
Add a comment...

Post has attachment
Ceritera Wall Climbing, Sabah.
*Last hapdate 8 February. New entry, 15 May. Nampak sangat blogger ni busy sakan kan. Well yeah. Saya intern. Even bukan bergelar pekerja. Tapi sudah diperlakukan seperti pekerja. Titik. Ni ceritera wall climbing. Bukan cerita luahan perasaan seorang pelaja...
Add a comment...

Post has attachment
Ceritera Wall Climbing, Sabah.
*Last hapdate 8 February. New entry, 15 May. Nampak sangat blogger ni busy sakan kan. Well yeah. Saya intern. Even bukan bergelar pekerja. Tapi sudah diperlakukan seperti pekerja. Titik.
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded