Profile cover photo
Profile photo
Кожени якета DAWN`M
2 followers -
Ние от кожени облекла "ДаунМ" смятаме, че стойността на нашите облекла са нашите клиенти – хората, които ни се доверяват! Хората които даряват на дрехата живот!
Ние от кожени облекла "ДаунМ" смятаме, че стойността на нашите облекла са нашите клиенти – хората, които ни се доверяват! Хората които даряват на дрехата живот!

2 followers
About
Posts

Post has attachment
Най-актуалните тенденции за есен-зима 2017/ 2018
https://dawn-m.com/bg/post/25-%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0-2017-2018

Post has attachment
Последна от блога на кожени якета Даун`М

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Кожените якета винаги са се свързвали с бунтарският стил. Но коженото яке през годините измина дълъг път и с времето стана една неизменна част от колекциите на Ралф Лаурен. С неговият неповторим почерг, коженото яке с годините става класика, излиза от зоната на бунтарите и се превръща в необходимост и стил.
Сега когато температурите леко ни напомнят за идващата пролет, често се изкушаваме да се откажем от свойте блейзери и спортни палта и да се появим на работа с хип кожено яке над ризата, с пола или дънки.
„Сега е по-приемливо, отколкото е било преди години. Сега е нормално да има смесица на стилове.”, казва Джон Шоу / предприемач, бизнес консултант писател/. Но вече има нов стил на кожените якета , която пресича линията на формалността и това е коженият блейзър. „Хората, които обичат стила и класата често избират точно тях”, казва Шоу. Те са отличаващи , без да изглеждат прекалено натрапчиво. Друг е въпросът и за практичността на тези дрехи. Вместо да слушате прогнозата за времето , дали ще вали или не, коженото яке / особенно ако е с качулка / ви дава пълната свобода да бъдете себе си- стилни и най-важното сухи. „Когато си подарявате яке , то трябва да е добро. Това не е глезотия”, казва Браян Майн – консултант по облекло.
За малко ще ви върнем назад във времето. Ранните френски модни дизайнери като Жан Пакуин (1869-1956) и Paul Poiret (1897-1944) са започнали да използват кожа редовно в колекциите си в началото на 1900. До 1930 г., кожа се използва в изобилие от дизайнерите както за палта,така и за яки и маншети. Според Лий (2003), най-големите имена в модата са експериментирали с различни видове кожа. От 2000 г., например, всички големи имена в модата трайно налагат стила на кожата с косъм: Миуча Прада, Albert Ferretti, Narciso Rodriguez, Galliano, Марк Джейкъбс, Gaultie. Съвременните дизайнери все повече сътворяват колекции с участието на луксозни кожи и кожа с косъм в колекциите си, а именно: Michael Kors, Fall Winter 2016; Marc Jacobs, Есен 2016; Hugo Boss за жени, Fall 2017; Jean Paul Gaultier, пролет / лято 2016; Vera Wang, Fall 2016 г., и др.
От известен период от време, изкуствената кожа е станал доста популярна като алтернатива на използването на животински кожи за облекло. Въпреки това, тъй като Лий (2003) обяснява, че изкуствена кожа е пластмасов продукт, произведен от петрол, който консумира природни ресурси, и това създава замърсяване в държавата на производство както и трудно разграждане след експлоатация, тъй като не е органичен продукт. Експлоатационното време на такива артикули е кратко и това налага честата подмяна.
Каквото и да облечете най- важното е то да се носи със стил, премереност и класа.
Ние от кожени облекла „ Даун`М” Ви предлагаме да разгледате интересни съчетания на кожени облекла за предстоящите пролетни дни.
Photo

Post has attachment
"Какво е топлината на лятото, ако го няма студа на зимата да й придаде сладост" - Джон Стайнбек
Photo
Photo
10.01.17 г.
2 Photos - View album

Post has attachment
Няма нищо по топло от Коледа- време с аромат на канела, красотата на хиляди запалени свещички и детски мечти.
Подарете си топла Коледа!
Photo

Post has attachment
Сътворяването на един продукт е дълъг процес от лични качествd и идеи. Ние от кожени якета ДаунМ подготвяме всеки продукт като създаваме първо идеята за него, а след това го изработваме. Това е разликата!!!

The creation of a product is a long process of personal qualities and ideas. We leather jackets DawnM prepare each product by creating the first idea of it, and then produce. This is the difference !!!
Photo
Photo
24.09.16 г.
2 Photos - View album

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded