Profile cover photo
Profile photo
Dimitar Stamenov
311 followers
311 followers
About
Posts

Post has attachment
Добавете съобщение към видеоклипа си

Post has attachment

Post has attachment
Официално съобщение за нов Пингвин ъпдейт - ще следим да видим дали ще има някаква реална промяна.

Здравейте, един въпрос относно Google My Business - имам страница на фирмата в Google+, и реших да я добавя в Google My Business. Но се оказа, че Google My Business създаде съвсем нова страница, така че се получиха две различни страници на една фирма. Наясно ли сте в тази бъркотия какво всъщност трябва да се направи? Може би страницата в Google+ да се изтрие и да се ползва новата в Google My Business, или пък да се ползват и двете страници?

Здравейте, може ли да споделите какви плъгини използвате за управление на реклами в Wordpress? Аз прегледах и изпробвах доста безплатни, и както обикновено, все някой нещо няма или нещо не му работи.

Последно се спрях на AdRotate, всичко уж изглежда добре, но не отчита кликовете! Сложил съм му минималния период от 60 секунди и нищо.

Google изпълниха намерението си за унищожаване на PageRank - днес видях, че вече е напълно изключен, всички сайтове са с PR 0.

PR беше донякъде полезна функция, сега тулбара им става почти ненужен.

Здравейте, някой да предлага услуга - миграция от OpenCart 1.5 към 2.2?

В Гугъл уебмастър тулс може ли да се види от коя страница е счупения линк? URL-а го дава, но не дава откъде е, което е напълно безполезно.

Здравейте, да препоръчате някоя безплатна или евтина responsive тема за OpenCart?

Здравейте, имате ли някакъв опит със SEO friendly URLs в OpenCart? Въведох такива адреси на категориите на магазина, след което забелязах, че могат да се достъпват и със стария (оригиналния) URL. И се чудя това дали не е проблем за Гугъл - дали не го счита за дублирано съдържание?
Wait while more posts are being loaded