Profile cover photo
Profile photo
anna rezqie
14 followers -
Just me..
Just me..

14 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Red in da house!!
Red in da house!!
ryannaannasmileyyy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Dimanakah kekasih
    Dimanakah kau berada Wahai kekasih Lelah hati ini merindu Lelah pikiran ini mengingatmu Lelah langkah ini mencarimu. Aku di sini besar bersama rindu yang kau lahirkan Tumbuh menjadi surat yang tidak pernah sampai Mencarimu dengan sepotong lilin kecil Di...
Add a comment...

Post has attachment
Kawan vs Sahabat..
  Hihihi lama tak update yer.. So harini nk ckp cket tak byk..   Semalam ai kuar ngan kwn yg dikenali sebagai cik Messy..real name Qiesha hawani..1 tahun tua dr me kelahiran brunei tp skrg ic malaysia..kmi jd kwn since 2012 on disember..cik Messy nama yg ak...
Add a comment...

Post has attachment
COC..Clash Of Clan
          Hari ni nak touch sikit pasal game online kat henpon ni.tapi ni bukan pasal trick atau cheats yer..ni entri sesaje nak buang boring sebab sejak tak kerja ai pong lain game ni..Anak buah aku pun layan sekali..    Pasal coc ni tiap hujung minggu kal...
COC..Clash Of Clan
COC..Clash Of Clan
ryannaannasmileyyy.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom layan..
Hidup ku sepi tanpa mu     Aku suka lagu ni sebab ada kaitan antara aku dan dia...dari awal lagu sampai penghujung..Buat sidia terima kasih kerana mampu bersabar dengan sikap dan kerenah saya..Terima kasih kerana sentiasa di sisi walaupun saya pernah cuba m...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded