Profile cover photo
Profile photo
GoSakam GTC
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Џингл за предновогодишното топлење на ГТЦ
Џингл за предновогодишното топлење на ГТЦ. За сите радија кои сакаат да ја споделат информацијата. Повеќе информации: тука . <iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Џингл за предновогодишното топлење на ГТЦ
Џингл за предновогодишното топлење на ГТЦ. За сите радија кои сакаат да ја споделат информацијата. Повеќе информации: тука . <iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud...
Add a comment...

Post has attachment
Протестен предновогодишен настан на 28.12.2014: Во Новата година со стариот добар ГТЦ!
ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ, Постојат моменти кога ние, мирните и обични граѓани на Скопје, мора јасно и гласно да го искажеме нашиот став. Дојден е моментот во кој треба да покажеме дека ние пресудуваме за иднината на градот и за нашата иднина во него. Ве повикув...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded