Profile cover photo
Profile photo
Nadira Kushari
208 followers
208 followers
About
Posts

Post has attachment
Travel bajet ke Lombok,Indonesia 2015. Yes, sangat bajet. Korang baca mesti terkejut.
Assalamualaikum and very good morning.Its been a while since my last writing.Okayy  nak nangis. Basically, this is so first time bawak anak orang bercuti. Bercuti pun bukan la sebab apa. Sebab nk release stress. Oh, malas nk cerita pasal tu. Lets start to r...
Add a comment...

Post has attachment
OMG FIRST POST IN 2015!
After sekian lama tak post, ini baru post. ehemm. Terlalu busy untuk diri sendiri itulah jadinya. hahaha. Im going to change my attitude soon. Will write back. last writing for big company pun lamaa dah. last year rasanya. ohmaii . how i miss writing :'(
Add a comment...

Post has attachment
Photoshoot : I am hijabers - Ipoh Tour
Makeup by : Amy Myra ( Full Mary Kay Cosmetics ) Photographer : Incik Baha | I AM HIJABERS Wardrobe : Luna Natasya | Aina Ashana Hijab Stylish : Aina Ashana Hijab Stylish Contact lens : Annekay Beauty Location : Taman DR, Ipoh, Perak
Add a comment...

Post has attachment
Air Asia Guest Service Assistant Interview TIPS!
Assalamualaikum. I haven't writing for a long time. Now its back to writing . Alhamdulillah as you all know, Im work for Air Asia, apart of operation team members. Kalau dah masuk bab operation ni, kome jangan la nak planning cuti sabtu ahad. kalau ade reze...
Add a comment...

Post has attachment
Haiii! Rindu kakak tak? Kakak dah kembali uools. Jom join giveaway kakak!
Add a comment...

Post has attachment
Exclusive Giveaway by Nadirakushari sempena blog rebanding
Assalamualaikum. Sempena rebandring blog ini dari WWW.NADIRAKUSHARI.COM ke www.nadirakushari.co.uk saya selaku tuan tanah, pemilik blog, penulis bebas, akan mengadakan satu giveaway khas buat pembaca-pembaca blog sy. Penyertaan terbuka ( open for all ) , da...
Add a comment...

Post has attachment
Come back and rebrand
Assalamualaikum. Sorry for the long missing in action status. I'll do my comeback later as a blogger and I'll  do some  renovation and rebranding in my blog. Stay tune darlings.
Add a comment...

Post has attachment
Review : Filem Animasi 3D, Legends of Oz : Dorothy’s Return Di Pawagam Malaysia 5 Jun 2014
Filem Animasi
3D, Legends of Oz : Dorothy’s Return Di Pawagam Malaysia 5 Jun 2014 Petaling
Jaya, 14 Mei 2014 : Summertime Entertainment mempersembahkan Legends of Oz :
Dorothy’s Return, sebuah filem muzikal animasi 3D yang akan mula ditayangkan di
pawagam s...
Add a comment...

Post has attachment
Travel to Palembang . Short haul. Unplanned vacation.
Assalamualaikum wbt. Im first nak cakap yang this international vacation is unplanned but it goes smoothly. Just a few barrier comes. Wanna know what ? Lets continue reading! First, balik kerja terus pergi LCCT, thought boleh guna ID90 but bila dah smpai ka...
Add a comment...

Post has attachment
Promo : Glutaberries with Vitamin B17 solusi untuk kulit berjerawat, berjeragat dan kusam
Assalamualaikum. Well basically to ladies out there, yang ada masalah kulit berjerawat, berjeragat dan kusam, dah try mcm2 product tapi kesan tetap sama, meh sini. Try Glutaberries yg penuh dengan Vitamin B17 ni. Glutaberries ni minuman kolagen kesihatan d...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded