Profile cover photo
Profile photo
nena sepet
60 followers
60 followers
About
nena's posts

Post has attachment
Review: Malam
Assalamualaikum, Harap
keadaan anda baik-baik saja. Lama tak membebel dalam blog atas sebab tertentu. Jadi
kita hidupkann kembali blog ni. Aku taknak biarkan dia terabai. Rugi nokk.             Well I would like to review book
from BigBadWolf. Sebenarnya ak...

Post has attachment
Pakwe askar
Assalamualaikum, Sekarang ni fesyen seluar celoreng-celoreng mula
berleluasa. Akku tak tau siapa yang mulakan fesyen ni dan macam mana depa dapat
idea untuk fesyen celoreng ni. Aku takde lah tahu sangat pasai fesyen ni. Setakat
minat tengok ada lah.        ...

Post has attachment
My Love From Another Star
Assalamualaikum, Gua taip entry ni jangan bash gua yer. Sekarang tengah
hangat drama Korea My Love From Another Star. Nak tunggu episode kat tv lambat
kan? Hangpa boleh tengok online. Klik kat gambar je, terus direct ke online punya p/s: jangan taksub sanga...

Post has attachment
Segmen: Bloglist Istimewa Ayuinsyirah Tahun 2014
Assalamualaikum, Rasanya ni kali pertama join segmen bloglist. Hehee.
Hangpa semua jom lah join sekali. Senang je syara-syaratnya. Kau taip-taip
sikit, ehh dah siap. Lepas tu post entry dan backlink pada empunya segmen tu.            Blog
gua takde lah heba...

Post has attachment
Sepetang Bersama Blogger & Yeo's 2014
Assalamualaikum, Hangpa pernah dengar pasai SBB ? Gua pertama kali
dengar. Sebelum ni tak pernah tau pun. SBB ialah Sepetang Bersama Blogger 2014.
Katanya tahun lepas ada buat, tapi gua memang tak tahu apa-apa lah. Tak tau
pula wujud atau salah aku sebab ja...

Post has attachment
Masalah 18+
Assalamualaikum, I always got the same problem when wanna watch
movie. Sakit hati juga lah kadang-kadang tu. Sebab apa ? sebab ketinggian aku. Hurrr.
Everytime Im going to watch movie 18+, I have to show identity card. Macam depa
tak percaya yang aku dah le...

Post has attachment
Sharelah
Assalamualaikum, Kau tau port cari duit paling senang? Tanpa perlu
kau melangkah dari rumah ke rumah, tanam tebu tepi bibir dan edarkan risalah. Zaman
sekarang dah moden kan, segalanya di hujung jari lah.           Apa guna
kau mengadap pesbuk, twider, wech...

Post has attachment
Baju murah, kualiti bagus
Assalamulaikum, Anda, anda dan anda suka shopping online ? cari
baju murah dan fabrik berkualiti ? pergi terjah instagram MerahisqueStore . Online
shop ni masih bertatih lagi. Insyallah di hari yang mendatang akan diupdate
baju baru dan fresh. Insyallah    ...
Wait while more posts are being loaded