Profile cover photo
Profile photo
cik eton
6 followers
6 followers
About
cik's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
homesick tahap icu!
selamat tengah hari dan salam petang yang indah.. hatiku gumbira sangat sebab apa, aku baru balik kampung woo... disebabkan homesick aku ni masih menghantui diri biarpun umuq sudah mencecah 22 tahun, aku nekad ponteng dua kelas pada hari sabtu lepaiihh.. ga...

Post has attachment
dugaan ketika bertunang
lama sangat tak menjengah ke blog. sibuk dengan final year, tesis bagai, macam-macam lah. acc maton dah pun selamat bertunang pada 7/2/2015 haritu. dah tiga bulan lebih la alhamdulillah. sebelum bertunang memang akan dapat lah nasihat dari mak ayah, jiran-j...

Post has attachment
kecik hati kah aku? atau hatiku kah kecik ?
emm..lamanya tak hapdate.. soo busy dengan praktikum.. dah minggu ke 11 pun..tnggal lebih kurang 5 minggu ja lagi.. dah minggu hujung-hujung ni dah mula la pandai nak mengulat, nak mencilok nak menipu suma ada.. so dapatlah curik masa sikit nak bersenang le...

Post has attachment
Keluarga
maap gambar tak ada kaitan dengan tajuk Alhamdulillah, kenyang sungguh perut ni lepas kena sumbat dengan nasi goreng ayam masak kunyit yang dibeli di cafe petang tadi.. peberet maton lettew.. sebab kat cafe tu, menu ni ja yang maton rasa sedap.. yang lain t...

Post has attachment
Keluarga
Alhamdulillah, kenyang sungguh perut ni lepas kena sumbat dengan nasi goreng ayam masak kunyit yang dibeli di cafe petang tadi.. peberet maton lettew.. sebab kat cafe tu, menu ni ja yang maton rasa sedap.. yang lain tu, emm no komen lah.. nanti dikatanya ki...

Post has attachment
Pre Wedding Back To School
well, maton masih berada dalam mood bersenang lenang goyang kaki sambil menari samba diiringi muzik rancak gittuww.. disebabkan terlalu lalai dengan nikmat lapang harini, dah tiga movie korea maton khatam, ditambah dengan makan tidoq macam ulaq sawa dan blo...

Post has attachment
**
lamanya tak menjenguk ke blog usang ni.. sibuk sangat sampai tak tau nak buat apa.. hekhek.. hari ni baqu qasa macam ada kelapangan sangat tu yang tergerak hati nak belanja satu entry ni.. ada ka orang nak baca haha..acc aku baru mula final exam harini, d...

Post has attachment
kosong
kosong.. kosong.. kosong.. diam kosong.. kosong.. kosong.. pejammata
Wait while more posts are being loaded