Profile cover photo
Profile photo
Nur Athirah
3 followers
3 followers
About
Nur's posts

Post has attachment
Cinta Allah
Assalamualaikum. Malam ni xdpt tido. Lps tu boleh pula terbayangkan mcm2 makanan. Apakah -_- Hmmm...Tetiba mcm speechless pula td bukan main byk idea nk cite kat sini. Tetiba boleh pula idea tu hilang. Ish ish parah ni. Kdng2 rasa pelik la. Masa kt menghara...

Post has attachment
Miracle happens for those who believe
A miracle is another name for hard effort. Achummmm!!!!*opss sorry I selsema actually. Ni betul terjadi k masa sampai ke perenggan ni. Hehe. Kadang2 kt selalu x mengharap sgt sbb kt x percaya keajaiban akan berlaku. Tapi sebenarnya silap, keajaiban mungkin ...

Post has attachment
**
Assalamualaikum. Hari ni penat sangat2 baru lps balik jalan2 dgn cousin nk cari ikan untuk dibela. Lepas tu makan dekat boat noodles kat time square. Hmm tp to me boat noodles x la sedap sangat pun. Td makan agak berselera pun sbb kelaparan. Kikiki~ mana x ...

Post has attachment
CALON SUAMI HUH?
Assalamualaikum. Hari ni mcm terajin pula nak update blog. Maybe hari ni ku kesunyian. Ahahaha. Ceh wek wek :P Hmmm...Apa ye nk cakap hari ni ? Rasa mcm lawak pula tetiba begitu rajin sekali nak update blog ni. Hari ni dah update blog 3 kali *bangganya~~~~ ...

Post has attachment
IMPIAN YANG TINGGI
Assalamualaikum. Huuu haiii. Ok seperti yang dijanjikan I'm here. Ok hari ni saya nak share cita2 saya kat sini. Dengan harapan lps korang baca korang doakan la sy eh? ehehehe *muka x malu. Bila semakin meningkat usia saya, terlalu banyak yang saya impikan....

Post has attachment
I'M BACK
Assalamualaikum. Lama sudah menyepi dr blog. Dulu buat blog lps tu buang lps tu buat balik. hehehe. Rindu sebenarnya. Rindu nak luahkan perasaan kat sini. Ok mesti korang tertanya-tanya kan about me. Apa yang saya buat sekarang. Hohoho rindu la tu :P So sek...
Wait while more posts are being loaded