Profile

Cover photo
Puteri Nuur
48 followers|2,535,628 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Puteri Nuur

Shared publicly  - 
 
Kenapa Saya Menjadi Independent Distributor Young Living Essential Oils ?
Semenjak saya menggunakan Young Living Essential Oils (YLEO) dan  menjadi Independent Distributor ni, ada beberapa orang kawan bertanya, kenapa saya menjadi ahli? KENAPA SAYA MENJADI AHLI? . Saya mula pertama kali mendengar perkataan Young Living sewaktu ga...
 ·  Translate
Semenjak saya menggunakan Young Living Essential Oils (YLEO) dan menjadi Independent Distributor ni, ada beberapa orang kawan bertanya, kenapa saya menjadi ahli? KENAPA SAYA MENJADI AHLI? . Saya mula pertama kali mendengar perkataan Young Living sewaktu gathering Superkids di Melaka, ...
1
Add a comment...

Puteri Nuur

Shared publicly  - 
 
Januari 2016
Sudah lama tidak menulis. Entah ke mana semangat dan semangat untuk menulis sudah terbang pergi. Hari ini, sambil bertemankan Love Yourself  saya sedikit bersemangat untuk melakar cerita.  41 hari di tahun 2016 mencatatkan banyak cerita didalam kanvas potre...
 ·  Translate
Sudah lama tidak menulis. Entah ke mana semangat dan semangat untuk menulis sudah terbang pergi. Hari ini, sambil bertemankan Love Yourself saya sedikit bersemangat untuk melakar cerita. 41 hari di tahun 2016 mencatatkan banyak cerita didalam kanvas potret cerita kami sekeluarga.
1
Add a comment...

Puteri Nuur

Shared publicly  - 
 
Wordless Wednesday 1/2016

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish. 17/02/2016. Wordless Wednesday 1/2016. written by Puteri Nuur on Wednesday, February 17, 2016 · Email ThisBlogThis!
1
Add a comment...

Puteri Nuur

Shared publicly  - 
 
FoodgasmFest :)
Kali ini, saya pun akan join jadi salah seorang vendor bernaung di bawah The Food Co, Korang jangan lupa singgah ye :)
 ·  Translate
Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish. 13/10/2015. FoodgasmFest :). Kali ini, saya pun akan join jadi salah seorang vendor bernaung di bawah The Food Co, Korang jangan ...
1
Add a comment...

Puteri Nuur

Shared publicly  - 
 
Selamat Hari Lahir ke 74, Aboh :')
Aboh, 12 Oktober datang lagi. Hari ini, kalau Aboh masih ada, usianya genap 74 tahun. . Jika Aboh masih ada, Aboh akan jadi seorang datuk yang dikelilingi oleh 18 orang cucu-cucu. Pasti rumah Bukit Marak akan rimbun dengan segala macam pokok-pokok yang dita...
 ·  Translate
12 Oktober datang lagi. Hari ini, kalau Aboh masih ada, usianya genap 74 tahun. . Jika Aboh masih ada, Aboh akan jadi seorang datuk yang dikelilingi oleh 18 orang cucu-cucu. Pasti rumah Bukit Marak akan rimbun dengan segala macam pokok-pokok yang ditanam dan diberi nama cucu-cucu.
1
Add a comment...
Have her in circles
48 people
MegatZ AtTerawis's profile photo
Ira Marlina's profile photo
Pengembara Bebas's profile photo
Abdul Ghofur's profile photo
Che Armad's profile photo
myte yop's profile photo
Agrobazaar Online's profile photo
p ace's profile photo
hajrah lukman's profile photo

Puteri Nuur

Shared publicly  - 
 
**
Semalam Lope demam. Cerita sebalik Lope demam tu, Mama dan Lope tidur kat ruang tamu, sebab Lope tak boleh tidur dalam aircond. Si abah dan adik, dua-dua berasal dari lilin, tak boleh tidur kalau takde aircond. . Jadi, kami berdua tidur di ruang tamu. Tenga...
 ·  Translate
Semalam Lope demam. Cerita sebalik Lope demam tu, Mama dan Lope tidur kat ruang tamu, sebab Lope tak boleh tidur dalam aircond. Si abah dan adik, dua-dua berasal dari lilin, tak boleh tidur kalau takde aircond. . Jadi, kami berdua tidur di ruang tamu. Tengah malam sikit mama tengok bibik pun ...
1
Add a comment...

Puteri Nuur

Shared publicly  - 
 
Wordless Wednesday 2/2016

Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish. 17/02/2016. Wordless Wednesday 2/2016. written by Puteri Nuur on Wednesday, February 17, 2016 · Email ThisBlogThis!
1
Add a comment...

Puteri Nuur

Shared publicly  - 
 
Allah knows best. Kipidap. Dongibab. Ukenduit. Yurock.
Jangan marah ye baca tajuk >.< Sesekali nak jugak merasa tulis macam vangla macam tu. Hahahahha. Saya mula kenal  Jiey Wan Aziz  sewaktu dalam pantang bersalinkan Sophia. Waktu tu, Ian berumur bawah setahun. Zaman kegemilangan blogging masa tu. Masa baca bl...
 ·  Translate
Saya mula kenal Jiey Wan Aziz sewaktu dalam pantang bersalinkan Sophia. Waktu tu, Ian berumur bawah setahun. Zaman kegemilangan blogging masa tu. Masa baca blog Jiey, saya menangis berjurai air matanya. Kagum baca semangat Jiey dan miracle boy Ian. . Hari ini, saya baca Jiey update status ni.
1
Add a comment...

Puteri Nuur

Shared publicly  - 
 
Kemudian, ambil 1/4 cendawan & isi ayam (yang telah direbus tadi) potong dadu dan halus, masukkan ke dalam rebusan tadi bersama-sama dengan susu. 4. Apabila nampak kesemuanya telah masak, bancuh 4 sudu tepung jagung dan gaul sehingga larut. Campurkan ke dalam rebusan yang sama.
1
Add a comment...

Puteri Nuur

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Puteri Nuur

Shared publicly  - 
 
Grilled Chicken Fillet with Lemon.
Resepi ringkas. 15 minit sahaja untuk dimasak. Sesuai untuk orang yang nak buat bekal ke office setiap hari (macam saya). . Bahan-bahan: - Isi ayam (bahagian dada) - Lada hitam (ditumbuk kasar)* - Serbuk jintan manis * - Serbuk cili* - Garam* Cara membuatny...
 ·  Translate
Read at your own risk. If you like what you read, keep on reading and do drop by again. If anything offends you, just let it be and you may leave any time you wish. 09/10/2015. Grilled Chicken Fillet with Lemon. Resepi ringkas. 15 minit sahaja untuk dimasak. Sesuai untuk orang yang nak buat ...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
48 people
MegatZ AtTerawis's profile photo
Ira Marlina's profile photo
Pengembara Bebas's profile photo
Abdul Ghofur's profile photo
Che Armad's profile photo
myte yop's profile photo
Agrobazaar Online's profile photo
p ace's profile photo
hajrah lukman's profile photo
Links
Basic Information
Gender
Female