Profile cover photo
Profile photo
Anis Shafika
53 followers
53 followers
About
Posts

Post has attachment
mini stationery giveaway by mirzasyazwina
Klik SINI atau BANNER untuk join :)

Post has attachment
i'm back!
19 Julai - Bismillah, Alhamdullillah untuk harini kerana terasa rajin untuk mengupdate blog entah berapa lama blog ni ditinggalkan diatas sebab-sebab yang Anis sendiri tak tahu, hehe. Maaf ya sebab dah lama tak mengupdate takde blogwalking. Disebabkan sekar...

Post has attachment
Produk Kecantikan?
21 Mac - Salam 1 Malaysia dan Selama Pagi semua. Harini baru muncul hehe~ Okay, malas nak panjangkan cerita cuma nak tanya pendapat korang tentang beauty. Omg! Tak tau pasaipa dua tiga hari ni terlalu taksub sangat dengan kecantikan. Tiba-tiba rajin saya du...

Post has attachment
Bila nak presentation....
27 Februari - Salam semua dan selamat malam. Dah lama ngat haih tak update kalau update pun sebab join segmen atau giveaway. Nak karang-karang ni tak menyempat dan otak sedang lepu hahaha. Mana tak ye letih sangat dengan ulang alik dari rumah ke kolej >.< T...

Post has attachment
GIVEAWAY SLIMMTREATS BERSAMA DIANARASHID.COM 2017
Assalamualaikum.. Sempena awal tahun 2017 saya bersama beberapa rakan ingin berkongsi sedikit keseronokan dan kegembiraan bersama-sama dengan pembaca blog ini. Selain itu giveaway ini juga untuk memperkenalkan produk  Chia Seed  SlimmTreats  selaku penaja u...

Post has attachment

Post has attachment
Giveaway: Happy Birthday Aireen! by Elsaalicious & Sponsors
KLIK BANNER UNTUK JOIN SENARAI HADIAH YANG MENARIK DARIPADA ELSA & PARA SPONSOR UNTUK ANDA MENANGI! 1. Mieza Suhaini Nature Republic Essence x 1 pemenang Topup RM 5 x 1 pemenang 2. Miss BaNu Bloglist selama 3 bulan x 5 pemenang 3. Madihah Topup RM 5 x 2 pem...

Post has attachment
TUDUNG
22 November - Selamat pagi semua, hehe harini dapat update blog lagi sebab Anis takde kelas dah pagi ni. Kan semalam Anis dah beritahu yang minggu ni minggu terakhir untuk sem 3 ni so kiranya takde kelas tinggal untuk settle kan presentation ja. Huhu 😁 Oka...

Post has attachment
Road to Final Exam
21 November 2016 - Hai hai semua ! Em sorry ya sebab kejap update kejap tak. Actually, Anis busy as a student hahaha eceh ajet pulak cakap macam tu 😂 Okay takpe nanti Anis dah cuti sem ni nak hadap laptop ja hari hari sampai rasa muak gituhhh~ 😂 This week...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded