Profile cover photo
Profile photo
Nurul Azua Hasni
10 followers -
I am limited Edition
I am limited Edition

10 followers
About
Nurul Azua Hasni's posts

Post has attachment
Stress oh stress
Sape yg x pernah menghadapi sintom ni mmg selute lah.. arrghhhhhhh . Mcm mcm tekanan yg sy hadapi sejak dr hujung tahun lepas hingga lah sekarang. Cm mn eh nk jauhkan diri ni dr stress. Siyes sy mmg xpandai nk kawal diri bila dlm keadaan stress... Sy hilang...

Post has attachment
saya dapat anak perempuan laaa..
salam semua. Salam 1malaysia. Lama bebenor rasenya xupdate blog. Hik hik (mcmla kita ni kaki update blog). Alhamdulillah saya telah selamat melahirkan seorang baby yang sangat comel pada 19 Oktober tahun lepas, yg diberi nama oleh papa dia Nur Delisha Amand...

Salam Semua . Salam satu Malaysia. Bagaimana kita nak menangani masalah penyaki hati?

Post has attachment
**
                S alam semua. Wawa here. tiba2 minat plak nak buat penulisan dlm dunia blog, saje suka2. Actually skrg ni pun tengah menunggu hari (baru 7 bln) untuk anak ke-tiga. wah excited sgt coz dh lama bercuti dr ade anak kecik. lagi yg buatkan sy ter...

Post has attachment
Welcome!


Mudahnya mereka bermain dgn perkataan hallal dan haram. Mcm citer kartun plak. Sandiwara apakah ini. Apapn Cadbury bkn pilihan sy lagi.

Post has attachment
Having a bad day.

Post has shared content
Hari isnin mmg hari serabut. 
Dduk lah ceruk mn pun.. xkan boleh lari dr kesesakan jalan raya. Hmm..

Dduk lah ceruk mn pun.. xkan boleh lari dr kesesakan jalan raya. Hmm..

kadang-kadang geram dengan sikap manusia yang melampaui batas, cakap tanpa memikirkan perasaan org lain.. hakikatnya kadang2 saya pun tersasar juga. itulah manusia
Wait while more posts are being loaded