Profile cover photo
Profile photo
VersGemerkt
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Wat is toch die aantrekkingskracht van Lego? Is het de mogelijkheid om ongelimiteerd te creëren en je jeugd opnieuw te beleven? Of is het de drang naar kwaliteit en het ongelooflijk doorzettingsvermogen van Ole Kirk, de timmerman achter Lego, die van elk steentje afdruipt? Want als iemand zich door een hoop verlies en leed heeft moeten slaan, is het Ole wel… Zijn verhaal is dan ook een inspiratiebron voor elke ondernemer en zzp-er, als je te maken krijgt met grote tegenslagen...

Lees de post!
Add a comment...

Post has attachment
Hi, I'm David from Holland and I love the VSCO presets for Lightroom! :D

Before and after shot with Canon 70d.
Photo
Photo
04-06-17
2 Photos - View album

Post has attachment
Hoi allemaal!

Hoewel ik met mijn bedrijfje in de visuele communicatie zit, is fotografie nog een onderdeel waar ik veel in wil groeien. Vandaar dat ik me gewoon eens aanmeld bij fotografie communities! :)

Ik ben dol op merken en mensen die opvallen door zichzelf te zijn. Vandaar dat ik steeds vaker een rondje maak door grote steden om momentjes die zich per ongeluk voordoen vast te leggen. Momentjes waarin merken en mensen stralen!

Ik hoor graag wat jullie van mijn foto's vinden en of jullie tips hebben! Als jullie het leuk vinden om me te volgen: ik ben het meest actief op Instagram: https://www.instagram.com/versgemerkt/
PhotoPhotoPhoto
04-06-17
3 Photos - View album

Post has attachment
I love contradictions! Like these facades in Amsterdam, packed with texture, bricks and character and a industrial, black and white sign with modern icons bolted into the wood. And somehow it works and looks great! :)

#Amsterdam #Modern #Old #Contradictions #Icons #Texture #Bricks #Character #Photography #Canon #70d
Photo

Post has attachment
Love = Wearing the same hat and being yourself, no matter what.

Canon 70d and EF 24-70mm 2.8 L
Photo

Post has attachment
Geen zorgen! Ze haalde haar trein, al was het op het nippertje... #VersGemerkt #Mens
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Binnen twee dagen hebben we het logo klaar en Janine is dolgelukkig. Waarom? Lees de post!
Add a comment...

Post has attachment
Vorige week zaterdag stond ik pardoes in een ‘Didi’ winkel. Vraag me niet hoe ik er terecht kwam, maar ik vond mijzelf tussen de dames kleding. Ik wilde de winkel alweer verlaten, toen mij opviel dat deze winkel anders was… Lees de post!
Add a comment...

Post has attachment

Blijvende content creëren en klanten vasthouden: dat klinkt allicht als muziek in de oren. De hoeveelheid belabberde content die we dagelijks over ons heen krijgen is echter minstens zo frappant en alarmerend, met tot gevolg dat lezers, likers, volgers en streamers steeds kritischer worden op wat zij dagelijks op hun bordje krijgen. Lees de post!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded