Profile cover photo
Profile photo
Автомобили и бусове под наем Rent And Go
2 followers -
Rent and Go e фирма за автомобили под наем в нисък, среден и товарен клас в София, Плевен, Пловдив, Русе, Велико Търново и други градове..
Rent and Go e фирма за автомобили под наем в нисък, среден и товарен клас в София, Плевен, Пловдив, Русе, Велико Търново и други градове..

2 followers
About
Posts

Автопарка на Rent and go
Rent and go има разнообразна гама от автомобили в различните класове – нисък, среден, комби, автоматик, и товарен от марките Renalt Clio, Ford Fiesta, Dacia Logan, Sandero, Skoda Fabia, Kia Rio, Suzuki Liana, Opel Astra, Zafira, Mitsubishi Grandis и Nissan. Новите автомобили допълнително намаляват ценовата база на Rent and go, като всички нови автомобили са оборудвани с всички необходими екстри за моделите – климатик, ABS, навигация, ASR, радио, автоматик, застраховки и резервна гума.

www.rentandgo.bg

Add a comment...

Офисите на Rent and go
Rent and go търси нови възможности за разширяване на своята офисна мрежа в градовете. Имаме цел да постигнем ниска ценова база в България и изборът на офис в градовете е от важно значение за нас. По тази причина използваме комбинации от малки и големи населени места в които да отваряме офиси за да достигнат автомобилите под наем до най – голям брой клиенти.
Add a comment...

Post has attachment
Rent and go e компания за автомобили под наем насочена към предоставяне на добра услуга в съотношение „цена/качество”, като се фокусираме върху търсенето на клиента към автомобили под наем. Нашата цел е да направим автомобилите под наем в България евтини, достъпни и екологични. Да предоставим нови възможности на туристите и гражданите в България. Предлагаме опростен модел на наемане на кола, чрез онлайн сайта www.rentandgo.bg в който може да се избере бързо и лесно rent a car автомобили от различен клас – нисък, среден, автоматик, комби и товарен. Нашите автомобили са от най – престижните компании за автомобили – Renalt, Ford, Dacia, Skoda, Kia, Suzuki, Opel, Mitsubishi и Nissan . Това позволява на фирмата да постига добри резултати при обслужването на клиентите си.
Add a comment...

Post has attachment
История на Rent and Go
2018 година – откриване на нови офиси в град София и Пловдив
2018 година – Rent and Go закупува 20 нови автомобила
2017 година – откриване на нови офиси в град Плевен и Велико Търново
2016 година – откриване на нов офис в центъра на град Русе
2015 година – Rent and Go стартира дейността си в град Русе
Add a comment...

Post has attachment
Обслужване в Rent and Go
Rent and Go обслужва клиентите си чрез офисите в градовете Русе, Плевен, Велико Търново, София и Пловдив и онлайн сайт www.rentandgo.bg 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието . Винаги търсим одобрението на клиента и неговата оценка за предлаганата услуга рент а кар. Работим върху клиентското удобство и лесен начин за наемане на автомобил, като правим постоянни усиля за подобряване на качеството на услугата чрез информационно обслужване, техническа помощ, нови автомобили и ниски цени за ден наем.
Add a comment...

Post has attachment
За фирма автомобили под наем на Rent and Go
Rent and Go e фирма за автомобили под наем в нисък, среден и товарен клас на ниска цена. Автопарка на Rent and Go разполага с чисто нови автомобили и такива до няколко годишна възраст. Разполагаме с над 30 леки автомобила рент а кар и над 10 товарни автомобили под наем на ниска цена. Автомобилите се предлагат в офисите ни в град Русе, Плевен, Велико Търново, София и Пловдив. Офисите се намират на удобни места в центъра на града или автогарата. Предлаганите коли под наем са с всички необходими застраховки, както и допълнителни по желание на наемателя. Безплатно към автомобилите под наем предлагаме до изчерпване на количествата детско столче, GPS, пътна карта, вериги за сняг. Автомобилите под наем се наемат с пълен резервоар гориво, почистени и в пълна изправност. Работното време на офисите е от 08.00 часа до 19:00 часа, а онлайн резервации и наемане/връщане на автомобил се прави 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, включително събота и неделя, чрез интернет платформата за резервации www.rentandgo.bg . Нашите служители от офисите ще ви намерят и предложат най – добрият и изгоден за Вас автомобил. Можете да платите в брой, кредитна или дебитна карта. Наемете евтини автомобили rent a car от Rent and Go бързо, лесно и евтино !
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded