Profile cover photo
Profile photo
The Cendol Champion TCC
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
The Cendol Champion Featured in Jalan-Jalan Cari Makan TV3
Check it out! Kredit to my old friend @lintahbulan Full Episod Last but not least kredit to @bilikscada
Add a comment...

Post has attachment
Let having Cendol in Kuala Terengganu
kredit to :  http://beautifulterengganu.com.my/places/the-cendol-champion/ The Cendol Champion memperkenalkan beberapa menu variasi cendol yang menarik terletak di Wakaf Tengah, Kuala Terengganu. Ada beberapa jenis cendol yang ditawarkan: – Cendol Buah -Cen...
Add a comment...

Post has attachment
Cukup The Cendol Champion (Intro)
Bismillah... Sudah pukul 3.54am... mata tak boleh lelap lagi...dah habis baca..siap mathurat....zikir fatimah...selagi dipejam mata..selagi tu rasa senak...tak boleh pejam... Tak tahu nak suka ke..nak sedih...nak ketawa...sungguh..perkara pertama apabila me...
Add a comment...

Post has attachment
The Cendol Champion is one of the best cendol in Kuala Terengganu
The Cendol Champion The Cendol Champion is one of the best cendol in Kuala Terengganu that serve hipster cendol. For example, cendol durian+pulut, cendol pisang, mixed fruit cendol, cendol mangga, and so on. The taste is not too sweet and you can add on the...
Add a comment...

Post has attachment
Syurga Makanan di Kuala Terengganu
KREDIT TO EDITOR AND MORE PICTURE AT :  http://my.travelmalaysia.me/syurga-makanan-di-kuala-terengganu/ Sebut sahaja Terengganu mesti terbayang keropok lekor, nasi dagang, kuih akok dan ketupat sotong. Selain makanan ini, banyak lagi makanan lain yang sedap...
Syurga Makanan di Kuala Terengganu
Syurga Makanan di Kuala Terengganu
thecendolchampion.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Terima kasih kerana menyokong #cendolchampion
Add a comment...

Post has attachment
The Cendol Champion | Makan Cendol Menarik Di Wakaf Tengah Kuala Terengganu
Kredit to blogger : ARZMOHA The Cendol Champion | Makan Cendol Menarik Di Wakaf Tengah Kuala Terengganu The Cendol Champion | The Cendol Champion memperkenalkan beberapa menu cendol yang menarik terletak di Wakaf  Tengah Kuala Terengganu. Ianya sebagai sala...
Add a comment...

Post has attachment
Cerita setahun yang takkan habis...(episod 11)
Alhamdullillah...selamat untuk puasa hari ke 3 malam ke
4...beruntunglah kepada sesiapa yang menghadirkan diri untuk ke terawih malam
ini..."Pada malam keempat, dia memperoleh pahala seperti pahala membaca
Taurat, Injil, Zabur, dan Al-Furqan (Al-Quran)." Ha...
Add a comment...

Post has attachment
Cerita setahun yang takkan habis...(episod 10)
Assalamualaikum
wbt Apa khabar
semua? Semoga semuanya dibawah lindungan Allah….mmmm…suka tak bila tengok blog
kita blog orang-orang biasa tapi ada jugak yang singgah eh….sekali tengok ada 4
org yang singgah baca I ler tu sekali…eke2 Alhamdullilah…hari
ni Al...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded