Profile

Cover photo
Jamie Atie
11 followers|1,539,785 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Cukup The Cendol Champion (Intro)
Bismillah... Sudah pukul 3.54am... mata tak boleh lelap lagi...dah habis baca..siap mathurat....zikir fatimah...selagi dipejam mata..selagi tu rasa senak...tak boleh pejam... Tak tahu nak suka ke..nak sedih...nak ketawa...sungguh..perkara pertama apabila me...
 ·  Translate
Bismillah... Sudah pukul 3.54am... mata tak boleh lelap lagi...dah habis baca..siap mathurat....zikir fatimah...selagi dipejam mata..sela...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Syurga Makanan di Kuala Terengganu
KREDIT TO EDITOR AND MORE PICTURE AT :  http://my.travelmalaysia.me/syurga-makanan-di-kuala-terengganu/ Sebut sahaja Terengganu mesti terbayang keropok lekor, nasi dagang, kuih akok dan ketupat sotong. Selain makanan ini, banyak lagi makanan lain yang sedap...
 ·  Translate
KREDIT TO EDITOR AND MORE PICTURE AT : http://my.travelmalaysia.me/syurga-makanan-di-kuala-terengganu/ Sebut sahaja Terengg...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Cerita setahun yang takkan habis...(episod 11)
Alhamdullillah...selamat untuk puasa hari ke 3 malam ke
4...beruntunglah kepada sesiapa yang menghadirkan diri untuk ke terawih malam
ini..."Pada malam keempat, dia memperoleh pahala seperti pahala membaca
Taurat, Injil, Zabur, dan Al-Furqan (Al-Quran)." Ha...
 ·  Translate
Alhamdullillah...selamat untuk puasa hari ke 3 malam ke 4...beruntunglah kepada sesiapa yang menghadirkan diri untuk ke terawih malam ini..."Pada malam keempat, dia memperoleh pahala seperti pahala membaca Taurat, Injil, Zabu...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Tips untuk wanita bekerjaya ingin berhenti kerja sepenuhnya atau sementara....
Bismillahirahmanirahim.... Alhamdulillah diatas rahmatnya.... sejak dua bulan menjadi surirumah ni..ramai sungguh yang bertanya khabar.... InsyaAllah sekarang ada masa terluang dan mood menulis datang...sudi la kiranya rakan-rakan membaca cerita saya..... 1...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim.... Alhamdulillah diatas rahmatnya.... sejak dua bulan menjadi surirumah ni..ramai sungguh yang bertanya khabar.... InsyaAllah sekarang ada masa terluang dan mood menulis datang...sudi la kiranya rakan-rakan membaca cerita saya..... 1) Untuk kali pertamanya...rakan-rakan ...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
The Cendol Champion is one of the best cendol in Kuala Terengganu
The Cendol Champion The Cendol Champion is one of the best cendol in Kuala Terengganu that serve hipster cendol. For example, cendol durian+pulut, cendol pisang, mixed fruit cendol, cendol mangga, and so on. The taste is not too sweet and you can add on the...
 ·  Translate
The Cendol Champion The Cendol Champion is one of the best cendol in Kuala Terengganu that serve hipster cendol. For example, cendol dur...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Terima kasih kerana menyokong #cendolchampion
 ·  Translate
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
The Cendol Champion | Makan Cendol Menarik Di Wakaf Tengah Kuala Terengganu
Kredit to blogger : ARZMOHA The Cendol Champion | Makan Cendol Menarik Di Wakaf Tengah Kuala Terengganu The Cendol Champion | The Cendol Champion memperkenalkan beberapa menu cendol yang menarik terletak di Wakaf  Tengah Kuala Terengganu. Ianya sebagai sala...
 ·  Translate
Kredit to blogger :ARZMOHA The Cendol Champion | Makan Cendol Menarik Di Wakaf Tengah Kuala Terengganu The Cendol Champion | The Cendol Champion memperkenalkan beberapa menu cendol yang menarik terletak di Wakaf Tengah K...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Cerita setahun yang takkan habis...(episod 10)
Assalamualaikum
wbt Apa khabar
semua? Semoga semuanya dibawah lindungan Allah….mmmm…suka tak bila tengok blog
kita blog orang-orang biasa tapi ada jugak yang singgah eh….sekali tengok ada 4
org yang singgah baca I ler tu sekali…eke2 Alhamdullilah…hari
ni Al...
 ·  Translate
Assalamualaikum wbt Apa khabar semua? Semoga semuanya dibawah lindungan Allah….mmmm…suka tak bila tengok blog kita blog orang-orang biasa tapi ada jugak yang singgah eh….sekali tengok ada 4 org yang singgah baca I ler tu s...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Cerita kinimu.....
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah...lega rasa dihati apabila anak dara selesai mengambil peperiksaan UPSR...wah macam besar sangat agendanya...iyernya pasti untuk saya bagi meneruskan pendidikan seterusnya..dan tidak bergantung kepada diri ibunya....
 ·  Translate
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah...lega rasa dihati apabila anak dara selesai mengambil peperiksaan UPSR...wah macam besar sangat agendanya...iyernya pasti untuk saya bagi meneruskan pendidikan seterusnya..dan tidak bergantung kepada diri ibunya...walaupun pemerhatian perlu diberi.
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Basic Information
Gender
Female
Links
YouTube
Contributor to