Profile

Cover photo
Jamie Atie
11 followers|1,464,081 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
The Cendol Champion | Makan Cendol Menarik Di Wakaf Tengah Kuala Terengganu
Kredit to blogger : ARZMOHA The Cendol Champion | Makan Cendol Menarik Di Wakaf Tengah Kuala Terengganu The Cendol Champion | The Cendol Champion memperkenalkan beberapa menu cendol yang menarik terletak di Wakaf  Tengah Kuala Terengganu. Ianya sebagai sala...
 ·  Translate
Kredit to blogger :ARZMOHA The Cendol Champion | Makan Cendol Menarik Di Wakaf Tengah Kuala Terengganu The Cendol Champion | The Cendol Champion memperkenalkan beberapa menu cendol yang menarik terletak di Wakaf Tengah K...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Cerita setahun yang takkan habis...(episod 10)
Assalamualaikum
wbt Apa khabar
semua? Semoga semuanya dibawah lindungan Allah….mmmm…suka tak bila tengok blog
kita blog orang-orang biasa tapi ada jugak yang singgah eh….sekali tengok ada 4
org yang singgah baca I ler tu sekali…eke2 Alhamdullilah…hari
ni Al...
 ·  Translate
Assalamualaikum wbt Apa khabar semua? Semoga semuanya dibawah lindungan Allah….mmmm…suka tak bila tengok blog kita blog orang-orang biasa tapi ada jugak yang singgah eh….sekali tengok ada 4 org yang singgah baca I ler tu s...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Awak kat mana?Awak kat mana?
Bismillahirahmanirahim.... Alhamdulillah dengan syukur limpah rahmatnya...sekarang saya dah ada kat rumah...menjadi seorang surirumah sepenuhnya....saya kira ianya antara doa dimakbulkan... ketika saya memohon ingin merasai pekerja yang mempunyai gaji 5 ang...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim.... Alhamdulillah dengan syukur limpah rahmatnya...sekarang saya dah ada kat rumah...menjadi seorang surirumah sepenuhnya....saya kira ianya antara doa dimakbulkan... ketika saya memohon ingin merasai pekerja yang mempunyai gaji 5 angka..Allah juga telah makbulkan...terima ...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Resipi popia pisang goreng crispy...
MasyaAllah...sila abaikan tangan-tangan yang gebu agak berkatang itu...haha...kata adam "addy nok Wat picang".... Saya fikirkan sempatlah di akhir ramadhan nanti bila balik kampung hantar kuih ni buat moreh di masjid kat kampung saya di Terengganu...cuma ni...
 ·  Translate
MasyaAllah...sila abaikan tangan-tangan yang gebu agak berkatang itu...haha...kata adam "addy nok Wat picang".... Saya fikirkan sempatlah di akhir ramadhan nanti bila balik kampung hantar kuih ni buat moreh di masjid kat kampung saya di Terengganu...cuma niat saja la....suami tak dapat beraya ...
1
Add a comment...
In her circles
9 people
Have her in circles
11 people
ISRA ISMAIL's profile photo
wan nur ainaa wan mohd yusof's profile photo
Ahmad DIn's profile photo
Norhayati Hamzah's profile photo
jamisal salleh's profile photo
Ikhwan Misri's profile photo
semut api's profile photo
Norhazimah Hasan's profile photo
Syah kirin's profile photo

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Cerita setahun yang takkan habis...(episod 11)
Alhamdullillah...selamat untuk puasa hari ke 3 malam ke
4...beruntunglah kepada sesiapa yang menghadirkan diri untuk ke terawih malam
ini..."Pada malam keempat, dia memperoleh pahala seperti pahala membaca
Taurat, Injil, Zabur, dan Al-Furqan (Al-Quran)." Ha...
 ·  Translate
Alhamdullillah...selamat untuk puasa hari ke 3 malam ke 4...beruntunglah kepada sesiapa yang menghadirkan diri untuk ke terawih malam ini..."Pada malam keempat, dia memperoleh pahala seperti pahala membaca Taurat, Injil, Zabu...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Cerita kinimu.....
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah...lega rasa dihati apabila anak dara selesai mengambil peperiksaan UPSR...wah macam besar sangat agendanya...iyernya pasti untuk saya bagi meneruskan pendidikan seterusnya..dan tidak bergantung kepada diri ibunya....
 ·  Translate
Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah...lega rasa dihati apabila anak dara selesai mengambil peperiksaan UPSR...wah macam besar sangat agendanya...iyernya pasti untuk saya bagi meneruskan pendidikan seterusnya..dan tidak bergantung kepada diri ibunya...walaupun pemerhatian perlu diberi.
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Tips untuk wanita bekerjaya ingin berhenti kerja sepenuhnya atau sementara....
Bismillahirahmanirahim.... Alhamdulillah diatas rahmatnya.... sejak dua bulan menjadi surirumah ni..ramai sungguh yang bertanya khabar.... InsyaAllah sekarang ada masa terluang dan mood menulis datang...sudi la kiranya rakan-rakan membaca cerita saya..... 1...
 ·  Translate
Bismillahirahmanirahim.... Alhamdulillah diatas rahmatnya.... sejak dua bulan menjadi surirumah ni..ramai sungguh yang bertanya khabar.... InsyaAllah sekarang ada masa terluang dan mood menulis datang...sudi la kiranya rakan-rakan membaca cerita saya..... 1) Untuk kali pertamanya...rakan-rakan ...
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Uwais Al-Qarni Terkenal Di Langit Tapi Tidak Terkenal Di Bumi
Assalammualaikum wbt,  Kali ini terpanggil nak berkongsi kisah uwais...saya memang berniat nak jaga my parent at least next year saya memang bercadang untuk berhenti kerja sambil menjaga anak sendiri..bermula ramadhan..InsyaAllah ..sambil berniaga kecil-kec...
 ·  Translate
..sambil berniaga kecil-kecilan....thats why pentingnya saya ada blog ini...my mind terfikir...at least homeschooling pra tadika for my lovely kids....saya ingat lagi ketika berkongsi dengan suami...suatu hari apabila awak berhenti kerja dengan ilmu awak ada pasti anak-anak akan bangga.
1
Add a comment...

Jamie Atie

Shared publicly  - 
 
Resipi ikan stim nyonya chinese style
Alhamdulillah...Alhamdulillah...Alhamdulillah...kita dah masuk zon 10 hari terakhir...dan 22 hari sudah kita berpuasa..... Alhamdulillah ramadhan kali ni boleh kira berapa jer pergi bazar....itupun abang danish yang nak jugak ajak...lain-lain hari semua mas...
 ·  Translate
Alhamdulillah...Alhamdulillah...Alhamdulillah...kita dah masuk zon 10 hari terakhir...dan 22 hari sudah kita berpuasa..... Alhamdulillah ramadhan kali ni boleh kira berapa jer pergi bazar....itupun abang danish yang nak jugak ajak...lain-lain hari semua masak....Tahniah untuk diri sendiri!
1
Add a comment...
People
In her circles
9 people
Have her in circles
11 people
ISRA ISMAIL's profile photo
wan nur ainaa wan mohd yusof's profile photo
Ahmad DIn's profile photo
Norhayati Hamzah's profile photo
jamisal salleh's profile photo
Ikhwan Misri's profile photo
semut api's profile photo
Norhazimah Hasan's profile photo
Syah kirin's profile photo
Links
YouTube
Contributor to
Basic Information
Gender
Female