Profile cover photo
Profile photo
Amirah md esa
28 followers
28 followers
About
Amirah's posts

Post has attachment
SURIRUMAH BERIJAZAH.
Assalamualaikum. Lama dah tak jenguk blog ni. Lagi2 sejak bergelar mama kepada Sofia. Sejak tu la macam2 benda yang jadi. Memang tak dapat dinafikan lagi bahawa bukan senang sebenarnya nak bergelar seorang mama. Bergelut dengan perasaan sendiri. Macam2 bend...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Gigi Pertama Sofia!
Thanks Allah for the precious gift. Sofia baru 3 bulan dan sudah pun tumbuh sebatang gigi. Tanpa demam dan merengek. Hanya air liur saja yang meleleh. Semoga Sofia sentiasa di bawah lindungan Yang Maha Esa..aamiin...

Post has attachment
Happy 1st Monthsary to Sofia~!
Sofia dah sebulan! Semoga anak mama dan daddy ni sihat dan ceria selalu. Aamiin. Thanks to yai dan Teddy sebab sudi jadi props untuk photoshoot ni. Hi hi hi.

Post has attachment
Bersalin - 35 Minggu~!
Assalamualaikum belog~! Dah lama tak update apa2 post since sarat pregnant. Tapi....alhamdulillah sebab sekarang hari yang ke-23 berpantang. Ya! Saya dah ada baby! Hi hi hi. Macam tak percaya jek. Mana taknya, pergi labour room pagi sebab muntah2...tup2..ma...

Post has attachment
Suami Terhebat!
Alhamdulillah. Sudah 17 minggu usia kandungan saya. Dapat rasa gerakan baby dalam perut. Paling aktif waktu malam dan waktu pergi shopping. Hi hi hi. Saya rasa happy sangat di saat ni. Walaupun gigi sakit sebab berlubang, tapi layanan suami tersayang buatka...

Post has attachment
Trimester Kedua~!
Assalamualaikum belog~! Alhamdulillah. Usia kandungan saya sekarang sudah pun masuk 15 minggu. Ini menandakan yang saya sudah pun melepasi trimester pertama yang agak meletihkan. Masih bersyukur kerana saya tidak mengalami sebarang masalah yang teruk semasa...
Wait while more posts are being loaded