Profile cover photo
Profile photo
Zira Aziz
360 followers
360 followers
About
Zira Aziz's posts

Post has attachment
Jahit PEPLUM RAYA untuk myBaby
Assalamualaikum.. Selamat menyambut RAMADHAN buat semua .... Puasa belum mula tapi ummi (Tailor Amatur) dah siap jahit peplum untuk myBaby hihi.. Tahun lepas try jahit baju baby doll tapi sendat..tahun ni Alhamdulillah baju peplum ni cantik terletak je haha...

Post has attachment
Petua Ubati Batuk
BATUK!! Dah beberapa hari diserang batuk terutamanya masa nak tidur malam. Seksa rasanya bila batuk. Nak tidur pun tak lena sebab asyik batuk. Sebab tak tahan sangat asyik batuk saya pun google cara - cara nak hilangkan batuk sebab saya ni jenis tak suka pe...

Post has attachment
Clipart | Doodle Kembar Tiga
# lukisgunapowerpointje #sayabudakbarubelajar

Post has attachment
Clipart | BLOG
# lukisgunapowerpointje #sayabudakbarubelajar

Post has attachment
Clipart | Doodle Cikgu
# lukisgunapowerpointje #sayabudakbarubelajar

Post has attachment
Download Free Printable Jigsaw Puzzle for kids
Assalamualaikum.. Khas untuk ibu - ibu, bapak - bapak, abang - abang , kakak - kakak yang ada anak-anak kecil boleh la cuba download jigsaw puzzle ni. Senang je. Download >> Print >> Laminate>>Gunting Ada banyak puzzle yang boleh kita download untuk anak-an...

Post has attachment
Clipart | Love Letter
# lukisgunapowerpointje #sayabudakbarubelajar

Post has attachment
Clipart | Cute Owl
# lukisgunapowerpointje #sayabudakbarubelajar

Post has attachment
Clipart | Swan
# lukisgunapowerpointje #sayabudakbarubelajar

Post has attachment
Clipart | Sample Worksheet
# lukisgunapowerpointje #sayabudakbarubelajar
Wait while more posts are being loaded