Profile cover photo
Profile photo
Vrij NL
3 followers
3 followers
About
Vrij's posts

Wij willen langs deze weg +Maurice de Hond en andere gesponsorde peilers feliciteren met het succesvol opjagen van de kiezer. Zelf vinden wij het onvoorstelbaar dat tweederde van Nederland minder EU wil, maar dat slechts 20% zodanig stemt dat dit gerealiserd kan worden.
Wij hebben dan ook geen vertrouwen meer in de Nederlandse bevolking (te dom), dit volk als geheel verdient het niet in vrijheid te leven. Veel plezier met de nieuwe vogelaartjes e.d., geld aub inleveren in stapeltjes van 10.
Wellicht hoort u nog eens van ons, maar we denken dat we ons eerst gaan opmaken voor de steeds groter wordende (financiële) klap die onherroepelijk in dit land gaat vallen, dankzij het volstrekt idiote stemgedrag van gisteren. Wie na alles wat de +Partij van de Arbeid (PvdA) in dit land heeft verziekt (en nog steeds verziekt) deze partij maar liefst 39 zetels bezorgt, die vraagt om moeilijkheden. Ernstige moeilijkheden. Nederland is in feite voorbij, de kiezer heeft het zo gewild. Fortuyn heeft zich definitief in zijn graf omgedraaid. Arm Nederland.

Post has attachment
Lachen! Proleet Mohammed zou niet eens bestaan hebben!

Post has attachment
+Maurice de Hond ziet ze nog steeds vliegen.
En eerlijk is eerlijk, hij houdt het nu wel tot het einde vol. Kan hij eigenlijk ontslagen worden of zo als hij bijvoorbeeld 30% van de zetels verkeerd heeft voorspeld? 

Post has attachment
Echte Nederlanders zullen de PVV laten winnen

Post has attachment
Griekenland is de schaamte voorbij....

Post has attachment
+De Telegraaf: PVV 0 zetels?! 
En uiteraard heeft ons VVD-krantje uitgerekend bij dit artikel de reactie-knop weer uitgezet.....

Post has attachment
Mochten al die door de eulite gesponsorde peilertjes er woensdagavond naast blijken te zitten, dan ligt dat niet aan hun, maar aan de PVV-kiezer.

Post has attachment
ESM Illegal?!

Post has attachment
Vrouwen aan de top!

Post has attachment
Duitse kiezers stemmen deze maand voor vertrek van Merkel uit machtscentrum euro
Wait while more posts are being loaded