Profile cover photo
Profile photo
noor zamzuriani Zakaria
62 followers
62 followers
About
Posts

Post has attachment
Hobi baru
Assalamualaikum.  Pejam celik pejam celik dah bulan sembilan. Rupa-rupanya dah masuk dua tahun aku berkahwin. Terasa macam baru sebulan kami kahwin. Wah, nampak tak kami sentiasa dalam mood honeymoon?  Jangan pula ada yang tanya, aku merancang ke sebab dah ...
Add a comment...

Post has attachment
Fast and Furious 8
Assalamualaikum. Sekali sekala keluar malam, hang out dengan family memang boleh hilangkan stress dan juga penat bekerja. So here we go for last night. Jalan-jalan jumpa Vin Diesel and family. Sememangnya aku peminat tegar fast and furious ni. Dari first se...
Add a comment...

Post has attachment
Rezeki
Allahu. Dah lama sangat lah tak update blog ni. Mungkin ada yang tak perasan dengan kewujudan blog ni sebab blog ni tak sefemes blog hanis zalikha, blog cik epal, fatin liyana, irine nadia dan so on. Walaupun ini hanya blog cipisan tapi blog ni tetap disaya...
Add a comment...

Post has attachment
Followers Button. HELP ME
Assalamualaikum.  Pelik betul la aku tengok side bar untuk follower button tu. Dah berbulan-bulan aku bersabar  dan menggodek-godek URL dia tapi ternyata memang aku ni buta IT.  Tolong!! tolong!! tolong!!.. sape yang boleh tolong aku selesaikan masalah ni? ...
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday Sang Suami
Assalamualaikum. Allah selamatkan kamu. Allah selamatkan kamu. Allah selamatkan Mohamad Hafis. Allah selamatkan kamu. Happy Birthday to you Happy Birthday to you Happy Birthday to Mohamad Hafis Happy Birthday to you.. Selamat hari jadi  Selamat hari jadi  S...
Add a comment...

Post has attachment
Sotong Kang Kung Dataran Ipoh
Assalamualaikum semua.  Ni sebenarnya cerita bulan lepas. Macam biasa lah, anak papa memang suka perap cerita lelama. Al-maklumlah, isteri orang memang busy sentiasa sampai blog sendiri pon dah berhabuk. Maafkan beta wahai rakyat jelata..  Awal januari whic...
Add a comment...

Post has attachment
Resepsi anak papa
Assalamualaikum.  Kali ni aku nak cerita sikit la pasal resepsi aku beberapa bulan lepas. Beberapa bulan lepas tau. Selamat la tak makan tahun lagi. Pemalas sungguh kau ni anak papa oii.. Resepsi sebelah pengantin perempuan diadakan sehari selepas nikah. Wh...
Add a comment...

Post has attachment
Majlis pernikahan yang super duper simple.
Assalamulaikum. Dah berkurun nak update pasal nikah ni tapi la ni baru la aku rasa ada mood nak menulis. Aku dah nikah lama dah. 7 Ogos 2015 weh.. Aku repeat, 7 Ogos. Berkurun sangat dah tapi mood baru kawen tu masih ada. Cheewaah.. Honeymoon sentiasa la ka...
Add a comment...

Post has attachment
E-DAY.
Assalamualaikum. Ya Allah.. Tunangnya dah lama. Tapi lani iolls baru rajin nak update entry pasal tunang. Rupanya pejam celik pejam celik dah lebih sebulan iolls jadi tunangan orang. Macam tak caya je uolls.. Iolls bertunang bulan satu hari tu. 31.1.2015 be...
Add a comment...

Post has attachment
Package photographer yang awesome
Assalamualaikum.  Pejam celik pejam celik, bulan 12 bakal muncul dalam masa 4 hari sahaja lagi. Perghh.. Mesti ramai yang tengah dup dap dup dap nak menghadapi big day masing-masing kan. Tak kiralah E-day ke, solemnization ke or even tengah tunggu masa je n...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded