Profile cover photo
Profile photo
Pipi Gebu
50 followers
50 followers
About
Posts

Post has attachment
PG House : Now in the house !
PG House : Now in the house !
pghouse1.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kuat tanpa kamu
Bila mana aku sendiri, aku tetap berani kata "aku masih punya teman" Bila mana aku menangis di setiap malamku, aku masih tetap kata "aku masih punya Allah" Bila mana aku terkedu dalam diamku, aku masih tetap kata "aku kuat" dan sampai saat aku teruskan berd...
Kuat tanpa kamu
Kuat tanpa kamu
seriburindu1000.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MISTAKE
Hai semua... Selamat petang & salam rinduuu...  Tak pasti nak conteng apa kat blog kali ni... Tpi sekadar berkongsi sebaris ayat power tapi ringkas bagi Gebu...  Semua orang buat silap.. Jadi bersikap terbuka kita seharusnya cepat memaafkan kesalahan orang ...
MISTAKE
MISTAKE
pipigebutm.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Simple Barakah E-day
Alhamdulillah pada 14.06.2014 (Sabtu) di mana satu tarikh yang cantik Gebu rasa, Gebu dah selamat bertunang... Jeng Jeng Jeng....  "Dengan siapa? Kenapa tak cakap? Awat tiba-tiba?" Ha nampak tak macam-macam soalan yang diterima dari kawan-kawan gebu...  See...
Simple Barakah E-day
Simple Barakah E-day
pipigebutm.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Tunai RM500 by SyuhadaBaharudin.com
Hye alls.... keseronokan join GA makin menjadi-jadi kini...Gebu pun tak berapa sure pasaipa rajin sangat join GA.... Tapi bukan apa kan, sekadar nak mengimarahkan lagi penyertaan... meramaikan dan buat ramai... Jom join sama... :D Jangan lupa join... Klik j...
Add a comment...

Post has attachment
Great Leadership Program
Terlebih dulu bagi chances sat kat Gebu nak ucapkan Selamat Datang Bulan Sya'aban dan Ramadhan yang bakal kunjung tiba tak lama lagi... Seriously, Awwwww sangat teruja... hahahha... :D Based on our main topics, I just came back from 1day program that was he...
Great Leadership Program
Great Leadership Program
pipigebutm.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pipi Gebu commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
Salam Isra' Mikraj Dear.. :D
Salam Isra' Mikraj Dear.. :D
pipigebutm.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Salam Isra' Mikraj Dear.. :D
Peristiwa Israk Mikraj Nabi Muhammad S.A.W. – 27 Rejab 1. Sebelum Israk dan Mikraj Rasulullah S. A. W. mengalami pembedahan dada / perut, dilakukan oleh malaikat Jibrail dan Mika’il. Hati Baginda S. A. W.. dicuci dengan air zamzam, dibuang ketul hitam (‘ala...
Salam Isra' Mikraj Dear.. :D
Salam Isra' Mikraj Dear.. :D
pipigebutm.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
INFINITE Last Romeo Giveaway by Fiqa Nsz
Hye dearest... Lately I am so excited to join in every contest that was held by cuit miut bloggers I was followed... Some of them are kindly invited me to join its. That was my pleasure to join dearest... Sangat rasa terharu sebab ada mereka-mereka yang sud...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded