Profile cover photo
Profile photo
cikyien mohammed
4 followers -
i got chemistry with good food. thats explain my extra weight
i got chemistry with good food. thats explain my extra weight

4 followers
About
Posts

Post has attachment
Hey, I'm playing Castle Clash! Come join me and let's kick some ass! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.igg.castleclash

Post has attachment
Hey, I'm playing Castle Clash! Come join me and let's kick some ass! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.igg.castleclash

Post has attachment

Post has attachment
baja roti
korang kalau ada roti expired kat rumah, toksah membazir kasi buang diknon sekalian. mari kita diy-kan dia jadi baja organik. baru-baru ni hakak ada terbaca info dalam facebook mengenai baja roti ni. maklumlah, semenjak mencecah umur makcik-makcik ni semang...

Post has attachment
baja roti
korang kalau ada roti expired kat rumah, toksah membazir kasi buang. mari kita diy-kan dia jadi baja organik. baru-baru ni ada terbaca info dalam facebook mengenai baja roti ni. maklumlah, semenjak mencecah umur makcik-makcik ni semangat sikit nak cucuk tan...

Post has attachment
no more hiding..cak!
here in 2015, still alive, single and another extra kilos gained but hey, who care? as long as you stay happy and healthy. yelah tue.

Post has attachment
lol
punya la lama tak update. last update 2012. lol sangat!

Post has attachment
konpius+ terkejut
seperti yang tertera di atas, ye, aku konpius + terkejut dengan kewujudan blog ini. flashback dari mula sebelum start konpius + terkejut. biasala aku kan, orang nak ada blog, aku pun sama. dok bajet macam best sangat, macam rajin sangat nak tetulis tp updat...

Post has attachment
cikyien mohammed commented on a post on Blogger.
salam kak ros

saya pembaca baru di blog akak

akak ade bukak kelas menjahit ke? saya ni minat ade tp ilmu tu tiada
Wait while more posts are being loaded