Profile cover photo
Profile photo
Ira Nur
♥ Comel seperti strawberry ♥
♥ Comel seperti strawberry ♥
About
Posts

Post has attachment
Elegant, Gorgeous, Trendy, Affordable bag.
Assalammualaikum.     Ketahuilah dikau dekat sejam jugak jari jemari aku yang runcing ni tak bergerak daripada keyboard.. Kering idea wehhh. Di malam yang sunyi lagi indah.. hanya kedengaran lagu walinong sari. Nampak tak aku peminat lagu-lagu asli? hehe. D...

Post has attachment
Kuso Trick Arts 1st in Johor Bahru ♥
  Assalammualaikum.   Setahun tak update belog kesayangan. Rindu bebeno nak melalut, merapu, membebel dekat sini. Dah lama sangat tak ber-blogwalking sampaikan terpinga-pinga sekejap tengok banyak sangat berubah. HAHAH. teruk punya manusia. OK, lepasni hara...

Post has attachment
Happy Birthday Ira !
Assalammualaikum.   Hai geng.. rinduuu nak membebel dekat blog. sampai hampir terlupa kewujudan blog ni. K tipu ! Sejak dua menjak tiga menjak sekolah men-startkan fungsinya. aku tak sempat nak tanya khabar blog. beri salam, and tak sempat jawab salam terus...

Post has attachment
Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih
Assalamualaikum Mini GA Bookmark Limited Edition By Emas Putih di anjurkan oleh Emas Putih dan disponser oleh Zara Nurhaidah dan Iluvtour . Siapa yang nak join sila tekan banner di atas :)

Post has attachment
GA Disember 2013 Nurul Yui
Assalammualaikum.   GA akan berlangsung dari 24/12/2013 hingga 05/01/2014 .

Post has attachment
Pencarian Bloglist dan Review Blog
Assalammualaikum.   Hanya sepuloh hari iaitu bermula  25 Disember 2013 hingga 4 Januari 2014 (Mungkin juga diawalkan)

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded